Ingrid - Mamma till två sessor

Varmt!

Publicerad 2008-07-31 15:15:53 i Allmänt,

Idag är det, som alla andra dagar det senaste, galet varmt! Var ute en sväng förut, men nu har jag hamnat inne igen :P Väntar på Lina som är och badar, vi ska åka till Lidköping och äta glass! Om ni bor här i trakterna så rekommenderar jag Pauly's i Lidköping. Det är en glassbar som ligger precis bredvid bion. De har underbart god glass som de gör själva. Det kostar visserligen en peng, men det är värt varenda krona!

Lyckades sova riktigt gott i natt. Öppnade sovrumsfönstret helt och stängde dörren in dit, så det var riktigt svalt när det var dags för mej att sussa =) Verkar även som att Markus tycker det är okej, för han sover fortfarande. Fttar inte människor som sover som en stock när det är jättevarmt :S När det är så varmt som det är på nätterna nu, då kan min mamma ligga med t-shirt och duntäcke och stensova! Fattar inte det..

Nu är det inte långt kvar tills jag fyller år! Onsdag är min bestämmaredag med tårta och solsken! =)
Och ni som känner min goda vän Sara kommer väl och firar henne på Parkgatan på lördag? På söndag är det nämligen hennes bestämmaredag :D

Nu är det dags för mej att fortsätta pyssla, vi hörs senare!
Bless.

Mätt och belåten

Publicerad 2008-07-29 21:35:14 i Allmänt,

Sådära,då har man fått i sig lite mat också =) Det där gamla citatet "Hellre äta gröt tillsammans än fläskfilé ensam" är bara skitsnack. Jag njöt riktigt hårt av mitt goda kött och potatisgratäng trots att jag var ensam ;)
Har slängt i lite tvätt nu som jag sitter och väntar på. Inte överdrivet kul, men kände att det var dags. Har undvikit det alldeles för länge nu! Samma sak var det med disken. Jag funderar på om det har stått så länge med vatten att det börjat lukta, eller om min brors vän kräktes i diskhon när dom var här! Uscha, vilket äckel man är egentligen.. Hahaha.. Men nu är det gjort iaf! Hade väl egentligen behövt dammsuga också, men det får vänta tills imorgon. Sätter jag igång med det så ringer väl kärringen här under till Securitas direkt. Hon är inte sen på att klaga vid minsta lilla ljud.. Roligast var när hon ringt och klagat på en kille som bor här, att han spelade för hög musik. Han var ju inte ens hemma! Haha hon är knäpp i huvudet på riktigt.

Sitter utanför vid mitt bord igen. Jävla internet asså.. Men det är ganska skönt också, att kunna chilla vid datorn men ändå njuta ute, för det är fortfarande riktigt skönt ute. Så fort tvätten är klar ska jag ringa till Ricardo. När jag pratade med honom förut skulle dom promenera iväg till parken och dricka några öl och njuta, så jag tänkte traska iväg och göra dem sällskap. Blir väl ingen öl, men skönt att ha nåt att göra lite.

Berättade även för pappa om piercingen när de var här igår. Han blev inte nåt nöjd med det. "Hellre att du varit med barn" blev kommentaren över detta. Tack så mycket pappa, det värmer.

Innan jag avslutar så måste jag ju säga att jag har hittat den perfekta musiken! Kommer ni ihåg Style?? Det svenska bandet? Helt underbar somrig pop! Den gör en glad på alla sätt =) Tanka hem albumet Freestyle med dem per omgående, lyssna och njut! Man kan inte göra nåt annat än att le!

Style - Nära Dej

Nöjd

Publicerad 2008-07-29 18:05:50 i Allmänt,

Har tagit tag i livet lite idag, börjat gå igenom papper som behöver fyllas i och sånt där. Känner mej ganska duktig faktiskt! =) Just nu sitter jag och väntar på att folk ska börja piggna till så att man kan hitta på nånting. Så segt idag. Sara ringde och väckte mej strax efter 12, och efter det har jag inte gjort alltför mycket. Eller ja, fixat med papper och så, men inte mycket annat.

Vill åka nånstans, komma bort härifrån lite. Behöver inte vara värsta charter-resan utomlands, utan bara lämna den här omgivningen lite. Se nånting annat en dag eller två. Vill sjukt gärna åka till Liseberg eller nånting, men det är ju ingen som har pengar direkt. Vill göra nånting bara. Någon som är med mej? =)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela