Ingrid - Mamma till två sessor

Uppe med tuppen!

Publicerad 2008-11-27 10:34:46 i Allmänt,

Nästan iallafall. 8,15 krälade jag ur sängen idag. Hade bestämt med Sofie att jag skulle komma bort till henne och låna datorn lite innan vi skulle knalla fram till arbetsförmedlingen.
Kändes ganska bra ändå faktiskt att gå upp tidigt och försöka få ut så mycket som möjligt av dagen. Men jag kommer förmodligen vara så trött senare i eftermiddag att det får bli en liten powernap ;)

På söndag är det första advent, men jag har ju som sagt redan hunnit slänga upp ljusstakar och stjärnor. När jag kom hem igår kväll tände jag alla dessa, och dessutom massa värmeljus och så släckte jag ner taklamporna. Det var huuuuur mysigt som helst! Skulle kunnat sitta där i flera timmar och bara flinat,men var ju faktiskt tvungen att försöka komma i säng i tid.

Tyvärr har ju faktiskt den mesta snön smält bort nu, så det kanske inte blir nån riktig julstämning på söndag :( Förhoppningsvis hinner det bli kallt och komma nu snö innan dess, den skulle matcha min pyntning ;) Ska nog köpa med mej lite pepparkakor hem kanske? Eller köpa en deg och göra några själv? :D Det tål att tänkas på.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela