Ingrid - Mamma till två sessor

Grattis lillebror!

Publicerad 2009-01-28 15:59:19 i Allmänt,

Ett galet stort grattis till min lillebror Erik som idag fyller 16 år!
Var nyss och träffade honom vid bussen innan han skulle åka hem från skolan. Eftersom jag inte köpt nån present än så fick det bli en liten födelsedagsbakelse så länge :) Helt sjukt att han redan är så stor pojken.. Och om två veckor fyller min lillasyster år, då blir hon 18! Känns inte som det var länge sen jag själv fyllde 18.. Oftast känns det som jag står still, att jag inte blir äldre. Det är inte förrän jag träffar dem och inser hur stora de börjar bli, som jag fattar att jag faktiskt också blir äldre. Men om jag ska vara ärlig så känner jag mej fortfarande som 15! Hahaha..

Idag har jag jobbat ett par timmar. Gick riktigt bra faktiskt! Har varit lugnt och skönt. Imorgon är jag ledig, och på fredag ska jag jobba några timmar. Även fast jag faktiskt inte tjänar nåt egentligen på att jobba så går jag dit ändå. Jag menar, oftast är det riktigt roligt och jag måste ju faktiskt göra nånting.
För tillfället sitter jag och funderar på vad jag ska experimentera fram idag? I matväg alltså. Ska alldeles strax gå igenom Ica en sväng, men jag vet inte riktigt vad jag ska handla. Så sjukt tråkigt när man bara ska laga mat till sig själv, värt liksom.

Imorgon är det dags. Tv4 klockan 20, Sveriges Värsta Bilförare. För er som missat det så ska min kära sambo vara med i detta förskräckligt pinsamma program som coach åt sin vän Robert. Jag fasar för det. Mina kinder kommer vara röda när jag inser att det där är faktiskt min kille, på tv. Oftast nämner jag ju faktiskt inte honom här i bloggen, eftersom jag vill hålla honom för mej själv.. ;) Men nu måste jag faktiskt ta upp det här. Även om jag kommer skämmas en hel del, så kan jag nästan lova att han och Robert kommer underhålla er! Så om ni kan och vill, kolla på 4an imorgon kväll. Vad jag har fått höra om här nu innan premiären, så borde det vara ganska kul! :D

Ha en riktigt bra fortsatt dag kära du!

Kommentarer

Postat av: lina :D

Publicerad 2009-01-28 22:34:20

hahahahah jag ser fram emot att se dom på tv alltså :D dom är ju så jävla sjuka dom dära! :) haha ska bli intressant som fan. håller med om det där med röda kinder..;)

Postat av: Denna Sanna Kvinna

Publicerad 2009-02-03 22:23:27

Hurra Hurra Hurra Hurra

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela