Ingrid - Mamma till två sessor

VIP-utskick från Tampons For Free

Publicerad 2012-08-30 19:00:00 i Tips - Smink och Personvård,

För ett tag sen damp det ner ett riktigt sött VIP-utskick från Tampons For Free i min lilla brevlåda!
 
VIP-utskicket innehöll förutom den söta lilla asken med tamponger även ett fint rosa nagellack från Mavala, Försvarets Hudsalva, smaskiga "jungfrubröst" samt information från försäkringsbolaget Chartis.
 
En av försäkringarna som Chartis erbjuder, och som uppmärksammas i just denna kampanj med Tampons For Free är för kvinnlig cancer (och den finns även för män). Försäkringen innebär inte att du försäkrar dej mot bröst- eller underlivscancer, men kan däremot hjälpa dej med ett skydd mot de ekonomiska effekter som en diagnos kan innebära.
 
Under första kampanjveckan lanserades Chartis nya Facebook sida - gilla den för att vara redo när små söta gåvor kommer att delas ut där!
 
Inte signat upp dej hos Tampons For Free än? Gör det! Att varje månad få en ask med tamponger hemskickade är riktigt bra! Det som gör det ännu bättre är ju dessutom att de är gratis. Det enda man behöver göra är att fylla i en kampanjutvärdering när man fått sina tamponger, och så är du garanterad ett utskick även nästa månad.
 
.

Kommentarer

Postat av: julia

Publicerad 2012-08-30 20:25:15

så himla bra att det finns såna företag! :)

Postat av: ADARAS.se - din bloggtidning på nätet!

Publicerad 2012-08-30 23:40:14

var ett himla sött utskick!!

Postat av: Evelina

Publicerad 2012-08-31 14:09:15

Jag undrar, vad täcker en sådan försäkring? I Sverige har vi ju så gott som gratis sjukvård. Ska du ta sprutan mot sådan där cancer? Min mamma opererade bort livmodertappen pga förstadium till sådan cancer.

Svar: Precis som jag skrivit i inlägget så är det ingen försäkring MOT cancer, utan det är en försäkring som hjälper till med det ekonomiska OM man drabbas av cancer. Du får gärna klicka dej vidare genom länken och läsa mer om försäkringen.
Ingrid

Postat av: Louize

Publicerad 2012-09-05 13:56:58

ja skulle blivit glader ja med om ja fick nå sånt i brevlådan =D de rosa gör ju bara ett leende i sig =)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela