Ingrid - Mamma till två sessor

Sommartider, hej hej

Publicerad 2013-03-27 06:39:05 i Allmänt,

God morgon!
 
Åh det är såå mycket lättare att komma upp på morgonen när det är ljust redan vid 5,30, det är vid den tiden Zelda går upp numera. Då har lillasyster väckt henne och somnar om strax efter att uppdraget är slutfört. Sådär kul tycker denna morgontrötta mamman! Tur att det finns barnprogram haha..
 
Igår kväll fick vi riktigt goda nyheter; vår kära Lina-Lina kommer ner till oss över påsken! Som vi har saknat henne ♥ Det ska bli så roligt att ha henne här. Det ska dessutom bli jätteroligt att få träffa många andra kompisar som kommer hem över helgen. När alla sprids och flyttar långt bort så är det extra kul när man äntligen får ses!
 
Idag hoppas vi på att det fina vädret håller i sig så vi kan passa på att njuta lite i solen! I eftermiddag får vi hembesök från BVC. Det ska bli kul att se om lillan fortsätter att öka i vikt. Amningen funkar ju bra och hon äter bra, så rimligtvis så borde hon ju tjockat på sig lite till. Lilla sötan!
 
Och så kom jag på att jag glömt en grej på måndagslistan; sommartid! På söndag ställer vi nämligen om klockan till sommartid! Ytterligare ett steg i rätt riktning. Nu känner man riktigt hur våren trycker på, och jag hoppas att de här kalla nätterna är det sista av vintern som dröjer sig kvar. Nu behöver vi sol, lite värme och grönska!
 
Hoppas att ni mår bra vänner och att solen skiner hos er också!
 
 
Man saknar ju sommarens fina kvällar!

Kommentarer

Postat av: Elina

Publicerad 2013-03-27 08:52:16

Här skiner också solen, dock får jag njuta av den inifrån då Magsjukan kommit för att hälsa på igen, blääää! :( Och visst är det härligt med alla högtider då alla kommer hem igen :)

Postat av: Erika Cao

Publicerad 2013-03-27 14:50:48

Jag är 26år ,född 87. Går allt bra med lilla sessan? Kram på dig

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela