Ingrid - Mamma till två sessor

Tjejkväll

Publicerad 2013-05-25 18:47:24 i Allmänt,

Halloje!
 
Tänk att dagarna kan gå så fort! Den här dagen spenderades med en prommis till affären och Jula. Nu har pluttan en cykelhjälm! Efter en smaskig lunch hemma så blev det såklart en obligatorisk middagslur innan det var dags för mamman att ta tag i tvätthögen. Och ja, det var väl det hela! Vi har hunnit med att fika hemma med några kompisar och pratat lite innan pappa M trampade iväg för fotbollskväll med grabbarna.
 
Med andra ord så är det tjejkväll här hemma för mej och flickorna! Men Lily sover just nu och Zelda kollar på Disney Junior, då passar jag på att kika in här lite :) Kvällen blir lugn med lite soffmys för våran del och ett bad för Lily. Imorgon ska vi nämligen hem till mina föräldrar för att fira Mors Dag med lite grill och kvalle-tid. Inte illa! Zelda är riktigt taggad för att få åka till mormor och morfar hehe, för då vet hon att det blir utelek hela dagen lång!
 
Ska ni fira Mors Dag imorgon?
 

Kommentarer

Postat av: Elina

Publicerad 2013-05-27 11:39:44

Utelek är det bästa enligt dottern här hemma också, och den här årstiden förstår jag dom :-) Vi firade hemma hos min mamma genom att grilla och fika gott.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela