Ingrid - Mamma till två sessor

Tisdagskvällen är kommen

Publicerad 2010-11-30 19:18:41 i Allmänt,

Dagen har bara sprungit iväg! Fikade lite med mina föräldrar och lillasyster och kikade lite i några affärer innan det var dags för jobb. Tisdagar finns det alltid saker att göra så det var plockande större delen av dagen :) När vi var på Ica gnällde jag för mamma att jag inte hade nån julkalender. Och det är faktiskt katastrof! Jag har aldrig varit utan en kalender. Så min gulliga mamma köpte en Disney-kalender till mej! Tack mamma!



Men dagens härligheter tar inte slut där! Medan jag fortfarande är kvar på jobbet ringer min käre sambo till mej för att säga att han skulle åka lite tidigare och att jag skulle akta grejerna som låg i soffan. Det glömde jag bort så fort vi la på, men jag kom på det igen när jag kom hem och såg presentpapper i soffan. Självklart tog min nyfikenhet över! Så jag kilade snabbt som attan fram till soffan och kikade i pappret, och där låg två fina tomtar till mej! Åh vad jag blev glad!



Söööta va? Jag blev alldeles förälskad i dom så sötnosarna :) Eftersom jag älskar julen så blir jag så glad för såna här saker, för jag vet att det inte är så många i min omgivning som gillar den så mycket som jag gör! Jag är lyckligt lottad med så gooa människor omkring mej!

Kär och lycklig? Ja verkligen! ♥

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela