Ingrid - Mamma till två sessor

Vi har överlevt!

Publicerad 2012-03-30 21:16:11 i Allmänt,

Halloj mina finingar!

Det har nog aldrig varit tyst i bloggen såhär länge! Ingen uppdatering sen i lördags, skandal! Vi har haft så mycket att göra och dagarna har rullat på i ett snabbt tempo, det har helt enkelt inte funnits tid över varken för att sitta vid datorn eller titta på tv!

Om vi går tillbaka så långt som till helgen så hade vi vår underbara Lina-Lina på besök! Hon kom lagom till att vi hade flyttat klart och kunde då leka med lillstumpan medans vi placerade ut de sista sakerna på sina platser. Det var sååå kul att ha henne här, och vi saknade henne redan när hon satte sig i bilen ♥

Under veckan som gått har vi haft fullt upp med att "bo in" oss i den nya lägenheten och småplocka lite granna. Lillan har verkligen bott in sig ordentligt, hon älskar alla stora ytor och att hon dessutom har ett helt eget rum med bara hennes saker i! Dessutom så har hon varit lite extra mammig, och i veckan såg jag anledningen; en tredje tand hade spruckit igenom i överkäken. Och en fjärde är på gång för det är alldeles vitt i tandköttet för det stramar över tanden. Med andra ord så har hon fått tre (med en fjärde på väg) tänder på MINDRE än två veckor! Stackars lilla Z, då förstår jag att hon är mammig!

Idag har vi städat ur den gamla lägenheten, så nu är det bara att hålla tummarna för att besiktningen går igenom på måndag morgon. Jag skulle så gärna vilja sätta mej och läsa och kommentera en massa bloggar nu, men jag är heeeelt slut! Dessutom så har Z fortfarande feber från dagen, så jag tänkte krypa ner i sängen så snart den store älsklingen kommer hem. Ni förlåter mej väl? Jag kommer alltid tillbaka, även om det dröjer lite :)

Jag hoppas att ni har det bra! ♥Bildlöst är lika med tråkigt, så jag bjussar på en gammal soluppgång!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela