Ingrid - Mamma till två sessor

Svar till Anonym

Publicerad 2013-01-29 12:37:17 i Allmänt,

Jag hade fått en anonym, men absolut inte otrevlig kommentar på nåt sätt. Men jag har ju för vana att kolla upp anonyma kommentarers IP-nummer eftersom det oftast är personer som bor i närheten av mej som kommenterar anonymt. Ni kanske minns hela den här otrevliga grejen som hände runt påsk när en jättemodig anonym person kommenterade om Zeldas första påsk, varför den inte var viktig för mej och varför jag inte ville fira med henne osv. Det visade sig ju också vara nån som bodde här i närheten.
 
Den här kommentaren var iallafall inte otrevlig eller dömande på nåt sätt, men jag kollade ändå upp den. Mycket riktigt så är det nån som bor inte särskilt långt ifrån mej.
 
Svar till dej: Tack så mycket! Ja, om det blir en flicka är namnet redan bestämt, men pojknamn har vi inte lyckats ena om än. Flicknamnet behåller vi för oss själva tills bebisen föds.
 
Anledningen till att jag ens tar upp det här är för att jag ogillar anonyma kommentarer. Särskilt när det känns som att det är människor man vet vilka det är, och när de påpekar eller undrar saker. Varför inte lämna namn eller mejladress? Är dessa anonyma människor rädda för att jag ska veta vilka de är och därmed inte svara?
 
Kan du inte stå för vem du är behöver du inte kommentera i min blogg överhuvudtaget.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela