Ingrid - Mamma till två sessor

Månadens VIP-utskick från R.E.D.D Free

Publicerad 2013-11-29 08:37:32 i Tips - Smink och Personvård,

Månadens VIP-utskick från R.E.D.D Free är i samarbete med Lactacyd, en kampanj utformad av kvinnor för kvinnor!
 
För en tid sedan så fick jag och över 6000 andra Reddville-medlemmar chansen att tycka till om Lactacyd i en kundundersökning, som sedan fick vara grunden till deras nya reklamkoncept. Toppen tycker jag!
Lactacyd erbjuder en hel serie av milda och kliniskt bevisade rengöringsprodukter. Produkterna är skonsamma, har rätt pH-värde för huden och underlivet och kan därför användas varje dag. Dessutom innehåller Lactacyd naturlig mjölksyra som hjälper till att bevara din naturliga pH-balans. Förutom den flytande tvålen består serien även av duschcreme, intimtvål och intimmousse.
 
 
 Under några dagar till har du chansen att klicka hem Lactacyd's produkter med hela 30% rabatt (och fraktfritt) hos Apotea genom att där ange kampanjkoden lactacyd. Klicka här för att komma direkt till erbjudandet!
 
 
Inte signat upp dej hos R.E.D.D Free än? Gör det! Att varje månad få en ask med tamponger hemskickade är riktigt bra! Det som gör det ännu bättre är ju dessutom att de är gratis. Det enda man behöver göra är att fylla i en kampanjutvärdering när man fått sina tamponger, och så är du garanterad ett utskick även nästa månad.
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela