Ingrid - Mamma till två sessor

Sista helgen i juni.

Publicerad 2014-06-28 08:19:44 i Allmänt,

Och nu har nästan en till månad passerat i raketfart! Förra lördagen vände solen så nu blir dagarna sakta men säkert kortare igen, och i tisdags var det 6 månader kvar till julafton... Hjälp, stanna tiden lite!

Ett annat bevis på hur snabbt tiden går är vår fina Zelda. I söndags fyllde hon 3 år! Gud vad snabbt det går, var det inte igår hon låg i min famn på förlossningen? Nu är hon en stor tjej som själv visar på fingrarna hur gammal hon är och glatt cyklar runt på sin fina vita och rosa 12-tummare med stödhjul och cykelkorg här ute på gården. Vart tog min bebis vägen?

På söndagen hade vi kalas med fastrar, farbror och några av kusinerna och fet var jättetrevligt! Lite längre fram blir det kalas med mormor, morfar, moster och morbröder också.
Zelda blev jättenöjd med sina presenter, bl.a kläder, en Pippi-bok, My Little Ponys, en Disney-klassiker och en cykel. Jättefina grejer!

Tyvärr får cykeln stå även idag, för nu regnar det idag igen. Jättetråkigt! Då är det inomhus-mys som gäller ❤Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela