Ingrid - Mamma till två sessor

Desperate Housewives vs Champions League

Publicerad 2008-09-30 20:14:40 i Allmänt,

Svårt. Om jag haft makten över fjärrkontrollen hade det blivit DH. Men nu så har ju inte jag det.. Sitter därför och laddar hem de sista avsnitten på säsong 4 så jag kan börja hugga in på säsong 5 snart :D Älskar den serien, sjukt underhållande!

Blir nog inget bak ikväll, Pär hade med sig en jävla massa tvätt, så jag vet ju vad jag ska göra hela natten.. :/ Nej, men jag har bara 1 maskin kvar att tvätta, sen börjar det eviga väntandet på att allt ska torka. Värdelöst torkrum i den här byggnaden! Tackar Gud för att det finns en torktumlare iallafall, så man får undan underkläder och handdukar snabbt. Ska alldeles strax ner och hänga upp våt tvätt, och slänga in sista maskinen. Jag tycker faktiskt det är helt okej att tvätta, men dock inte på kvällen. Källaren i det här huset är riktigt kuslig. Långa mörka korridorer, och efter ett visst antal minuter släcks lamporna i källaren så man får gå iväg och tända igen. Som tur är så är det vanliga lysrör i själva tvättstugan och torkrummet, men ändå! Riktigt läskigt.. Jag lär ju inte gå ner själv i natt och hämta tvätten iallafall.

Funderar över kvällsmaten ikväll. Vet inte riktigt vad jag är sugen på! Men det lutar mot köttbullar, mos och brunsås, det är faktiskt riktigt gott.. :) Får se om jag kanske får nåt annat förslag sen.
Nej, dags att gå ner till äckel-källaren för att ta hand om tvätten och få upp pulsen lite. Och då menar jag inte på ett motionerande sätt. Snarare skräck-sättet.. :P

Kommentarer

Postat av: FREIJAS MAMMA - Caroline.

Publicerad 2008-09-30 20:20:04

Jaha så skumt. Jag såg de sista avsnitten på säsong 4 för jätte länge sen. Trodde att de var helt slut nu, men nu blev jag ju glad ; D Tack för uppdateringen.

Postat av: Sara

Publicerad 2008-09-30 21:14:14

Hej! Jaså du är med en "bloggare" :P Japp dom e finfina dom... :D

Postat av: FREIJAS MAMMA - Caroline.

Publicerad 2008-09-30 21:32:03

Hehe de får vi se imorgon : ) Vi ska ju ha halvårskalas för sessan då.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela