Ingrid - Mamma till två sessor

Månadens utskick från R.E.D.D Free

Publicerad 2014-06-10 11:22:11 i Tips - Smink och Personvård,

Det var länge sen jag fick ett utskick från R.E.D.D Free, men nyligen damp det ner ett kuvert med tamponger och dessutom ett litet prov från Absolut Torr som är månadens samarbetspartner!
 
 
Att svettas är ju naturligt, och vi gör det ju alla mer eller mindre. Men bara för att det är naturligt så behöver det ju inte betyda att man gillar det! För visst är det jobbigt att vänta in deon som ska torka för att inte fläcka kläderna, eller att soliga dagars hetta sätter sina spår i så väl armhålor som fötter och händer. 
Jag har inte hunnit testa de här proverna som jag fick med i kuvertet, men ska absolut göra det. Vad skönt att vara Absolut Torr och inte behöva oroa mej för fläckar eller andra tråkigheter!
 
Om Absolut Torr;
Absolut Torr är en extra effektiv antiperspirant som motverkar svett & dålig lukt i upp till 7 dagar, effektiv mot alla typer av svettningar t ex armsvett, handsvett eller fotsvett. Absolut Torr antiperspirant finns både som dab-on och som wipes. Absolut Torr wipes  är en extra effektiv antiperspirant i form av en våtservett och är alltså samma produkt som originalet. Absolut Torr Wipes kan användas överallt där man inte vill svettas tex på fötterna, under armarna eller på händerna.
 
Under tiden som kampanjen pågår har du även chansen att vinna lyxiga produktkit från Absolut Torr i R.E.D.D Free's gästblogg
 
Om du inte vill chansa på en grym vinst i gästbloggen så har du även möjlighet att klicka hem Absolut Torr FRAKTFRITT från Sheroshop's nylanserade webshop. Klicka här för att komma direkt till erbjudandet! Glöm inte att ange kampanjkoden Torr i kassan. Erbjudandet gäller t.o.m 30 juni 2014.
 
Inte signat upp dej hos R.E.D.D Free än? Gör det! Att få en ask med tamponger hemskickad är riktigt bra! Det som gör det ännu bättre är ju dessutom att de är gratis. Det enda man behöver göra är att fylla i en kampanjutvärdering när man fått sina tamponger, så kvalificeras du till fler gratisutskick.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela