Ingrid - Mamma till två sessor

Gott nytt år!

Publicerad 2008-12-31 17:15:39 i Allmänt,

Det är sista dagen på 2008 nu! Jag vill bara säga att uppskatta det ni har, och lev livet som om varje dag vore den sista.
Snart börjar det nya året, se det som en chans att börja om, att göra precis vad du vill.
Så mycket mer än så har jag inte att säga, men jag hoppas att alla får ett riktigt bra 2009, och att ni kan se tillbaka på 2008 med ett leende! :D

Jag är glad att jag sitter här idag. Jag tänker inte skriva om det här, men jag tackar min ängel som vakar över mej. Utan dej hade jag nog inte suttit här nu.

Sjukt bra tajming.

Publicerad 2008-12-30 13:47:28 i Allmänt,

Kände ett svagt bankande ta sig i skallen på mej igår eftermiddag. På kvällen hade jag sinnessjuk huvudvärk, ont i halsen, hosta och feber. Kan tajmingen bli så mycket sämre? Några alvedon och lite orolig sömn hjälpte ändå lite, och även en hel del nyponsoppa. Nyponsoppa hjälper mot allt! :D Har fortfarande ont i huvudet, och hostan hänger i, men förhoppningsvis är det bara ett 24-timmarsvirus. Det vore guld!

Har precis varit på systemet också. Heja alla jävla köer! Systembolaget i Götene är för övrigt värdelös. Där får man handla i kassan, inte gå runt med kundkorg. Tack så mycket.

Nu ska jag hemåt och umgås och spela lite spel. Ville bara säga hej =)

Gott nytt år, igen ;)

Förlåt!

Publicerad 2008-12-29 17:36:07 i Allmänt,

Känner att jag har svikit mina stackars nyfikna läsare och inte skrivit så frekvent de senaste veckorna. Men jag har haft alldeles för mycket att göra! Not.

Julen var riktigt härlig! Det var väl spenderad tid med riktigt sköna människor, och min baby förstås ;) Juldagen var även den väldigt rolig. Hamnade på förfest hos Berro där det dracks och pratades en hel del. Och sjöngs en HEEEL del! Jag höll mej dock undan djävulstyget även kallat Singstar (eller? :P) och njöt av roligt sällskap. Utgången blev tidigare än väntat, och skulle bara in på Viktor's en snabb sväng innan det var dags att kila vidare. Trodde jag. Vi kom ut från Viktor's strax efter 2, och då var det raka vägen hem som gällde. Inte mej emot.. ;)

Sen dess har dagarna flytit ihop och tiden har mest tillbringats i soffan. Ångesten kryper på när jag tänker på att det är nyårsafton på onsdag, och som vanligt har jag ingen plan än så länge. Nån som blir förvånad? Det kanske borde bli ett nyårslöfte, att börja planera mera? Nää, ta dagen som den kommer!

Det har varit ett ganska lugnt år ändå när jag tänker efter. 2 meningar som upprepades flera gånger vid tolvslaget nyår 07/08 var ju att vi kunde vara vilka vi ville och göra vad vi ville. Och det gjorde jag. Jag var som jag ville, och gjorde det som kändes rätt. Och det slutade ju ganska bra! :D Sen var det ju skandaler hit och dit, men ingenting överdrivet. Och jag måste faktiskt säga att jag är nöjd med det här året. Det har faktiskt varit ett lugnt, men bra år!

Om det inte blir fler inlägg innan årsskiftet så passar jag på redan nu att önska alla ett riktigt gott nytt år!
Och du, ge inga nyårslöften som ni inte kan hålla.. ;)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela