Ingrid - Mamma till två sessor

Ute ur skalet för en stund.

Publicerad 2009-02-25 11:14:13 i Allmänt,

Jag har varit otroligt asocial den senaste veckan. Har bara känt att jag vill vara ifred, och bara vara. Har mest legat hemma på soffan, läst, myst och tittat på tv. Och det har passat mej perfekt. Det blir ju så i perioder, man vill bara vara.
Och med undantag för födelsedagsfirandet i Skara i helgen, så har jag i stort sett varit en eremit.

Vad ska man säga om helgen då? Festen i lördags var på många sätt väldigt trevlig, och det var roligt att träffa folk man inte sett på galet länge! Det känns verkligen att man nästan inte tillbringar nån tid alls i Skara längre. Ibland är det skönt kanske, men jag saknar allihop.

Har precis betalat räkningarna, och lipar en liten skvätt. Finns lagom med pengar kvar på kontot för att storhandla imorgon, men sen är det samma visa igen. Sorgligt, men sant. Men det kan ju bara bli bättre, eller hur? Hahaha.. Gäller att se livet från den ljusa sidan, även om det inte alltid är det lättaste.

Vad mer då? Jag har inte haft några pengar på min jävla telefon på typ en vecka, så jag har knappt ens pratat med nån. Även om jag är i eremit-tillstånd så brukar jag ändå ringa till nära och kära för att kolla hur de mår. Så jag är inte arg på nån så alla vet, jag har bara varit socialt handikappad!

Nu är det dags för att lämna tillbaka en bok (på 600 sidor för övrigt, det är vad jag har gjort de senaste dagarna..), slå en pling till Ricardo och sen handla lite nödvändigt så man klarar sig tills imorgon. Låter som en plan va?  Vi får väl se när det blir inlägg nästa gång, men jag hoppas ni kommer sakna mej tills dess ;)

This is the beginning.

Publicerad 2009-02-18 20:47:24 i Allmänt,

Livet känns bra nu! Stora planer för lägenheten (hur nu dom kommer gå :P), har hittat ett jobb som det kanske finns chans att jag kan få, och fjärilarna i magen gör sig påminda varje dag. Kan det bli så mycket bättre?

Nu är jag hemma hos Proppan med Aida och Anna, och givetvis den lilla Engla-pärlan. Skönt att få leka med dom lite känner jag! Har bara legat hemma hela dagen, och börjat läsa i en ny bok jag lånat på biblioteket. Den verkar riktigt bra faktiskt, den första fantasyboken jag läser på länge. Har även ställt mej i kö på en annan bok, kommer inte ihåg nu vad den heter bara. Men har ni läst om den nya vampyrfilmen, Twilight? Det är dom böckerna jag ska börja läsa, så fort jag fått den som jag står i kö på, för det är första boken. Kan ju vara bra att börja med den =)

Annars har jag faktiskt inte gjort så mycket, bara varit hemma och myst och lekt. Att ha honom hemma är helt underbart! Igår var en riktig cp-kväll, jag skrattade så tårarna spruta ur ögonen. Såg förmodligen ut som Sailormoon när hon lipar :P Men sjukt kul var det iallafall!

Jag älskar mitt liv just nu.

En snabbis!

Publicerad 2009-02-17 18:57:31 i Allmänt,

Idag blev det jobb på skolan ett par timmar innan det var dags för färd mot Skara och arbetsförmedlingen. Allt flöt på bra faktiskt! Var väl nära på att somna på mötet ett par gånger, men det hör till ;)

Pratade med vaktmästaren idag, han ska komma för att se över tapeterna en gång till nu i veckan. Jag hoppas verkligen de går med på att betala tapeterna! Kollade på Colorama idag ungefär hur mycket det skulle kosta. Bara vardagsrummet kunde jag räkna med 1200, på bara tapeterna. Sen vill jag ju ha nya i köket också, och så måste jag ju få upp dem! Men det löser sig på nåt sätt, hjälp går säkert att ordna.. ;) Jag har stora planer för vårt hem nu, och det kommer bli så fint så!

Måste kila nu, men jag säger hej imorgon igen =)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela