Ingrid - Mamma till två sessor

Ute ur skalet för en stund.

Publicerad 2009-02-25 11:14:13 i Allmänt,

Jag har varit otroligt asocial den senaste veckan. Har bara känt att jag vill vara ifred, och bara vara. Har mest legat hemma på soffan, läst, myst och tittat på tv. Och det har passat mej perfekt. Det blir ju så i perioder, man vill bara vara.
Och med undantag för födelsedagsfirandet i Skara i helgen, så har jag i stort sett varit en eremit.

Vad ska man säga om helgen då? Festen i lördags var på många sätt väldigt trevlig, och det var roligt att träffa folk man inte sett på galet länge! Det känns verkligen att man nästan inte tillbringar nån tid alls i Skara längre. Ibland är det skönt kanske, men jag saknar allihop.

Har precis betalat räkningarna, och lipar en liten skvätt. Finns lagom med pengar kvar på kontot för att storhandla imorgon, men sen är det samma visa igen. Sorgligt, men sant. Men det kan ju bara bli bättre, eller hur? Hahaha.. Gäller att se livet från den ljusa sidan, även om det inte alltid är det lättaste.

Vad mer då? Jag har inte haft några pengar på min jävla telefon på typ en vecka, så jag har knappt ens pratat med nån. Även om jag är i eremit-tillstånd så brukar jag ändå ringa till nära och kära för att kolla hur de mår. Så jag är inte arg på nån så alla vet, jag har bara varit socialt handikappad!

Nu är det dags för att lämna tillbaka en bok (på 600 sidor för övrigt, det är vad jag har gjort de senaste dagarna..), slå en pling till Ricardo och sen handla lite nödvändigt så man klarar sig tills imorgon. Låter som en plan va?  Vi får väl se när det blir inlägg nästa gång, men jag hoppas ni kommer sakna mej tills dess ;)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela