Ingrid - Mamma till två sessor

100 Superdeals från Jollyroom - bara fram till 16,00 idag!

Publicerad 2014-01-31 09:20:00 i Tips - Barn, Tips - Rabatter,

Då var det dags för ett gäng härliga deals från Jollyroom, hela ETTHUNDRA fina superdeals till och med!
Fram till kl. 16,00 idag fredag har du alltså möjlighet att fynda fina grejer till riktigt bra pris. Alla superdeals hittar du HÄR!
 
Jag var såklart också inne och spanade in alla erbjudanden, och här ser ni mina favoriter;
 
 
En Baby Jogger City Mini Dubbel har länge stått på min önskelista! Så gissa om jag önskade att jag haft lite extra pengar över att shoppa för nu när det är 43% rabatt på den!
 
 
Att hitta bra säkerhetsgrindar som inte kostar multum är minsann ingen lätt uppgift, men nu finns denna Hauck Spänngrind för bara 299:- (ord.pris 595:-). Vi har precis satt upp en i köket och när det blir varmare vill vi även ha en vid balkongdörren så att det kan vara öppet där ibland utan att vi behöver oroa oss för att våra busiga tjejer rymmer ut dit.
 
 
Den här söta mössan från LB Collection blev jag alldeles kär i! Visst ser den mysig ut? En sån hade jag kunnat tänka mej både till mej och tjejerna haha.
 
Ja det finns många både roliga och bra saker bland Jollyroom's Superdeals just nu, så jag tycker absolut att ni ska spana in dem!
 

Nytt från Namnnappen.se

Publicerad 2014-01-25 08:08:26 i Allmänt, Tips - Barn,

I veckan kom det ett litet paket med nya nappar till tjejerna! Och jag blev supernöjd som alltid, Namnnappen.se gör alltid ett bra jobb. 


Jag var lite kluven först över vilka jag skulle välja. Zelda har ju haft likadana ända sen jag började beställa därifrån, men jag blev väldigt förtjust i de som jag valde till Lily. Jag tänkte köpa likadana till dem först men kom på att det vore kanske inte jättebra. De kan ju inte läsa vems napp som är vems och skulle ju ta varandras hela tiden då. Nu vet ju åtminstone Zelda vems napp som tillhör vem och det är ju lite lättare. 

Alla var iallafall jättefina och tjejerna älskar dem! Tack Namnnappen.se för fina nappar även denna gång!

Måndagslistan vecka 4

Publicerad 2014-01-20 10:40:27 i Måndagslistan,

Idag, måndag är jag glad för att...
 
♥ även om det blåser tokmycket ute idag så är himlen blå och solen skiner!
♥ vi nog ska ta "mormor & morfar-myset" för barnen nu på fredag då det inte blev nåt förra veckan.
♥ Vi märker att Lily börjar lära sig alltmer saker, senast nu är "Var är lampan?" och så tittar hon på den och pekar. Duktig tjejja!
♥ Zelda börjat byta film lite. Nu varvar vi Peter Pan och Robin Hood.
♥ En beställning från bästa Namnnappen.se är på väg hem, med nappar till båda tjejerna :)
♥ Jag ÄNTLIGEN kommit på hur vi ska möblera i tjejernas rum! Nu ska det bara sparas till en Ikea-tur :)
 
Idén om måndagslistor kommer från Jenny, och även om hon slutat blogga så är jag glad att måndagslistorna lever vidare! Måndagar är inte så roliga och då är det ett bra tillfälle att tänka på vad man är glad för istället.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela