Ingrid - Mamma till två sessor

Natti Natti-dags

Publicerad 2012-09-28 20:03:43 i

Ligger i sängen med en liten busunge som gör allt för att inte slappna av. Själv känner jag att jag nog skulle kunna (och kanske borde) sova nu också. Är väldigt trött och tankspridd! T.ex skickade jag sms till en vän nyss att jag missat båda hennes samtal för att jag sov igår och handlade idag, men det var ju bara hälften som stämde, för igår hade jag telefonen på ljudlöst för att jag skulle sova, det var ju efter att jag handlat idag som jag sov. Helt vilse i pannkakan..

Idag gjorde jag för övrigt ett kanonklipp på blöjor på Coop! Om man handlade för minst 300:- så fick man köpa Libero-blöjor for 69:-/st istället för 99:-/st. Där sparade jag först 120:- för fyra paket. Sen hade jag två kuponger från Libero som innebär ytterligare 120:- rabatt. Jag fick alltså fyra paket Libero för 154:- . Det är ett riktigt kap för en förälder med blöjbarn! Gissa om jag känner mej nöjd över det?!

Nä, nu ska jag fortsätta natta busan här. Hoppas ni har en fin kväll!

Endast mamma är vaken..

Publicerad 2012-09-27 20:56:25 i Allmänt,

Hallå!

Samtidigt som jag skriver det här så undrar jag varför jag faktiskt är vaken? Jag är ju trots allt den enda i vår lilla familj som är det just nu.. Efter en alldeles för lång natt med knappt nån sömn så har det varit en ännu längre dag. Istället för att passa på att sova medans gumman var på dagis så plöjde jag fem avsnitt av Criminal Minds istället. Fast det är väl en storts vila det också.
 
En tung huvudvärk har bosatt sig i skallen idag, men är förhoppningsvis borta tills imorgon efter en god natts sömn. Imorgon bitti kommer mina föräldrar hit och då blir det en rundtur till några affärer för att handla lite mat och förhoppningsvis hitta ett par perfekta, fodrade gummistövlar till Zelda.
 
Ja, häftigare än så har livet inte varit sen jag uppdaterade här senast! Sånt är livet i en Svensson-familj med liten på vardagarna kanske haha.. Jag har ju iallafall målat naglarna, alltid nåt "vettigt" hehe!
 
 
 

Sista onsdagen i september

Publicerad 2012-09-26 11:35:41 i Allmänt,

Hallå!
 
Tänk att det redan är sista onsdagen i september! Den här månaden har gått så sjukt, sjukt fort. Vart har den tagit vägen? I måndags var det tre månader kvar till julafton och jag känner hur det bara kliar i fingrarna haha.. Eftersom vi bor i en större lägenhet nu så behöver vi också mer julbelysning men dessutom lite mer pynt och det viktigaste av allt; en julgran. För vår del så kommer det bli en plastgran, det är lättast så med tanke på M's allergi men även Lina-Lina som kommer hit i jul och ifall min pappa kommer hit när granen är framme. Himla smidigt också! Dessutom så har jag börjat spana efter julklappar. Just nu vill jag bara åka till Ullared, helst två gånger innan jul! Får se om det blir av.
 
Just nu är min lilla goding på dagis, jag tvättar och om en stund så kommer Carro och hennes ljuvliga lilla bebis hit. Vi ses ju såpass ofta och ordet bebis repeteras så ofta att Zelda nu säger beeebiss så fort hon ser ett bebis/barn haha. Jättegulligt!
 
Har ni börjat köpa julklappar än?
 
 
Chokladkalender, ett MÅSTE varje jul!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela