Ingrid - Mamma till två sessor

Best cry ever

Publicerad 2010-09-30 17:50:20 i Humor,

Jag visste inte att mannen grät först. Jag fattade ingenting. Vad håller han på med? Det här är ett klipp från en amerikansk tv-show som heter "Intervention", och det är ett känsloladdat ögonblick.
Och jag skäms för det, men jag började verkligen skratta åt det! Stackars söta mannen, han är jätteledsen. Men han låter helt skumt!

Jag citerar en av dem som kommenterat klippet:

"i am so going to hell for laughing at this xd"

Internet-trubbel

Publicerad 2010-09-30 15:53:19 i Allmänt,

Uppkopplingen kickade igång igen för en stund sen! Varken internet eller hemtelefonen har funkat under nån timme. Igår krånglade det ju också ett par timmar på eftermiddagen. Det är verkligen tragiskt, för så fort internet försvinner så blir jag lite halvtokig. För vad ska jag göra utan internet? Även om jag inte gör nånting egentligen mer än att surfa runt lite så gör jag det ändå alldeles för mycket varje dag. Det är därför jag måste skaffa mej en hobby för såhär ska det ju inte vara... Haha!

Är det bara jag som får panik när internet slutar funka?

Big booty bitches

Publicerad 2010-09-30 13:13:09 i Humor,

Haha jag garvar sönder mej varje gång jag ser den här! Särskilt när de börjar balla ur och dansar och har sig. Oh my God! Det allra bästa är killen till höger. Han ser ut som en riktig geek jämfört med den andre killen. Sådär skötsam, duktig i skolan osv. Och han är ju den som ballar ur mest!

Nog sagt, ni bara måste se den här haha!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela