Ingrid - Mamma till två sessor

Köksprojekt och fynd

Publicerad 2012-08-31 17:46:17 i Allmänt,

Hallå!
 
Puh, vilken dag! Mina föräldrar var här strax före 10 imorse, och for hem för nån timme sen. En heldag med andra ord! Vi var iväg på två olika Second Hand innan lunch. Tyvärr så tyckte jag inte att det var så mycket att ha på nån utav dem utan mest en massa skräp. Men jag fyndade faktiskt lite! Bland annat en kokbok av Tina Nordström som knappt såg ut att ha bläddrats i för 10:- samt en plånbok. Jag har länge kikat efter en ny plånbok och insåg efter ett tag på jobbet att jag vill ju ha en sån som gamla tanter har, så himla praktiska! Egentligen ville jag ha en röd, men för 5:- kunde jag nöja mej med en mörkblå haha..
 
 
Vi unnade oss varsin pizza till lunch idag eftersom vi skulle fortsätta med inköp och grejande. Efteråt åkte jag och pappa till ÖoB, köpte tavellist till köket och så fyndade jag lite även här. Jag hade spanat in supersöta miniugnsformar i ÖoB-bladet som kom igår och var ju "tvungen" att köpa några stycken. Väl värt 9:-/form!
 
 
Väl hemma igen så hjälpte pappa mej med tavellisten, varpå mamma kläcker ur sig att det hade varit snyggt med två såna i olika höjd. EFTER att vi har borrat och satt upp den. TACK MAMMA! Men vi kom på en annan idé som ska fixas på söndag, och när allt är klart så ska ni får se hur helheten blev. Så länge så får ni nöja er med en sneakpeak!
 
 

31 augusti

Publicerad 2012-08-31 08:02:09 i Allmänt,

God morgon!
 
Av nån anledning så vaknade jag upp idag med känslan av att det här kommer att bli en bra dag. Kan det vara för att det är fredag? Kanske!
 
Om nån timme eller så kommer mina föräldrar hit och hälsar på. Vi tänkte kolla runt i lite affärer,och jag har redan planerat mina inköp; en tavelhylla och en väggklocka till köket. Förhoppningsvis så får jag tag på det också! Bara tanken på lite nytt i hemmet och fixa i ordning lite gör mej på gott humör. Satt och skummade igenom Jysk's hemsida och hittade inte nåt som i närheten skulle kunna funka som en tavelhylla, så jag hoppas innerligt att det finns att få tag på nånstans i den här stan IDAG. För tålamod att fixa det en annan dag har jag icke!
 
Vad som händer senare idag vet jag inte än. Kanske fortsätter jag med grejandet och fejar ur garderober, eller så kanske jag lyckas få till en liten tripp till Dafgårdsbutiken om jag får tag på bil och skjuts. Det återstår att se!
 
Hoppas att ni får en riktigt bra fredag och sista augusti!
 

VIP-utskick från Tampons For Free

Publicerad 2012-08-30 19:00:00 i Tips - Smink och Personvård,

För ett tag sen damp det ner ett riktigt sött VIP-utskick från Tampons For Free i min lilla brevlåda!
 
VIP-utskicket innehöll förutom den söta lilla asken med tamponger även ett fint rosa nagellack från Mavala, Försvarets Hudsalva, smaskiga "jungfrubröst" samt information från försäkringsbolaget Chartis.
 
En av försäkringarna som Chartis erbjuder, och som uppmärksammas i just denna kampanj med Tampons For Free är för kvinnlig cancer (och den finns även för män). Försäkringen innebär inte att du försäkrar dej mot bröst- eller underlivscancer, men kan däremot hjälpa dej med ett skydd mot de ekonomiska effekter som en diagnos kan innebära.
 
Under första kampanjveckan lanserades Chartis nya Facebook sida - gilla den för att vara redo när små söta gåvor kommer att delas ut där!
 
Inte signat upp dej hos Tampons For Free än? Gör det! Att varje månad få en ask med tamponger hemskickade är riktigt bra! Det som gör det ännu bättre är ju dessutom att de är gratis. Det enda man behöver göra är att fylla i en kampanjutvärdering när man fått sina tamponger, och så är du garanterad ett utskick även nästa månad.
 
.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela