Ingrid - Mamma till två sessor

Efterlängtat solsken

Publicerad 2011-07-31 16:58:10 i Allmänt,

Hej på er!

Skiner solen hos er? Det gör den här! Vi gick upp redan vid 8-9 imorse för att äta frukost och sen bege oss ut med barnvagnen för en promenad i solskenet. Riktigt varmt och härligt! Det blir säkert en till promenix lite senare, vore skönt :) Men det finns nackdelar med värmen också. Z är ganska varm av sig, så nu när det varit lite varmare de senaste dagarna har stackaren fått värmeplitor. De gör ju inte ont på henne, men det ser så tråkigt ut med en massa röda plitor i hennes söta lilla ansikte. Just nu ligger hon här på soffan bredvid mej och halvslumrar lite i bara blöjan. Där trivs hon :)

Annars gör vi ingenting särskilt idag, och det är himla skönt faktiskt. Vi var ju hos mina föräldrar torsdag-fredag, och igår kom M's syster och deras morbror på dagen och på kvällen gick vi till hans brors familj och tillbringade hela kvällen där. Det blir ju mycket för lillan också eftersom det är hon som oftast står i centrum, så då är det extra skönt att bara få ta det lite lugnt.

Vad har ni gjort i helgen?Glöm inte att idag är sista dagen ni kan tävla om en snygg Beach Cruiser!
Tävlingen hittar du HÄR!

Ofrivillig bloggpaus

Publicerad 2011-07-29 12:53:28 i Allmänt,

Hej allihopa!

Det har varit knäpptyst här på bloggen i flera dagar, och det är inte mitt eget val direkt. I måndags förmiddag blinkade vårt modem till för sista gången och sen var det goodbye farväl till den! I och med att modemet slutade funkade så dog även hemtelefonen. Så inte nog med att vi varit utan internet, vi har inte kunnat ha nån kontakt med nån för några pengar på mobilerna har vi ju inte heller. Haha kändes verkligen som stenåldern nu när man är så van vid att ha det! Skönt att tvn funkade iallafall ;)

Nu tjyvar jag lite internet från mina föräldrar. Vi har varit här hos dem sen igår. Och vi har blivit rejält bortskämda med god mat och inga blöjor haha! Mamma har haft blöjtjänst och gullat med Z så fort hon kunnat. Härligt att få bli ompysslade! Men utmattande också, för vi är ju vana vid en lite tystare och lugnare miljö också haha.. I eftermiddag ska vi iallafall bege oss hemåt, hämta modemet och återgå till vardagen.

Hoppas ni har haft det bra i veckan!Självklart har det grillats.. Mums! :D

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela