Ingrid - Mamma till två sessor

Tisdagskvällen är kommen

Publicerad 2010-11-30 19:18:41 i Allmänt,

Dagen har bara sprungit iväg! Fikade lite med mina föräldrar och lillasyster och kikade lite i några affärer innan det var dags för jobb. Tisdagar finns det alltid saker att göra så det var plockande större delen av dagen :) När vi var på Ica gnällde jag för mamma att jag inte hade nån julkalender. Och det är faktiskt katastrof! Jag har aldrig varit utan en kalender. Så min gulliga mamma köpte en Disney-kalender till mej! Tack mamma!Men dagens härligheter tar inte slut där! Medan jag fortfarande är kvar på jobbet ringer min käre sambo till mej för att säga att han skulle åka lite tidigare och att jag skulle akta grejerna som låg i soffan. Det glömde jag bort så fort vi la på, men jag kom på det igen när jag kom hem och såg presentpapper i soffan. Självklart tog min nyfikenhet över! Så jag kilade snabbt som attan fram till soffan och kikade i pappret, och där låg två fina tomtar till mej! Åh vad jag blev glad!Söööta va? Jag blev alldeles förälskad i dom så sötnosarna :) Eftersom jag älskar julen så blir jag så glad för såna här saker, för jag vet att det inte är så många i min omgivning som gillar den så mycket som jag gör! Jag är lyckligt lottad med så gooa människor omkring mej!

Kär och lycklig? Ja verkligen! ♥

30 november

Publicerad 2010-11-30 08:21:44 i Allmänt,

Det är sista dagen i november idag, helt sinnessjukt! Vart har det här året tagit vägen egentligen? Slut är det snart iallafall, mycket märkligt! Större delen av denna dag kommer att tillbringas i Götene. Om en timme ungefär är jag på väg till bussen och ska träffa mina föräldrar när jag kommer fram. Vi ska ta en fika och umgås en stund innan det är dags för mej att knalla över gatan och jobba extra ett par timmar. Kommer bli fint det! Skönt att göra nåt annat än att vara hemma :)

Men jag hade gärna legat kvar i sängen ett tag till! Himla skönt och mysigt att bara ligga där också :) Men nu är jag uppe och det är dags att sätta igång. Behöver få nånting i magen och ansiktet ska på innan jag går till bussen. Lite knas kanske, men jag längtar redan hem efter min goding innan jag ens lämnat hemmet haha! Ingen fara Ingrid, det är bara 9½ timme kvar tills du är hemma igen! Tjihoo! Haha.. Nej nu ska jag ta tag i min morgon här.

Ha en alldeles underbar tisdag mina kära!Glöm inte att vara med och tävla om ett Nallebud HÄR!

Måndagskvällen

Publicerad 2010-11-29 21:56:04 i Allmänt,

Nu går ögonen snart i kors på mej! Men jag vill ju faktiskt inte missa El Clásico (Barcelona-Real Madrid). Jag har varit lite distraherad en stund nu för jag har fått och skickat mejl och fixat med det! Har även tagit en dusch och smörjt in mej ordentligt efteråt! Det är något som jag måste bli bättre på för jag är alldeles för slarvig med det. Jag har ju tiden till det liksom :)

Men annars händer inte mycket mer ikväll! Lina har varit här idag. Vi har varit på City Gross en sväng, ätit mumsig örtagård och tittat på tvn. Alldeles lagom start på veckan tycker jag! Allt för sen blir det inte ikväll heller för imorgon ska jag jobba extra igen. Innan jobbet ska jag träffa mor och far för en fika och pratstund. Blir nog en bra dag!

Sov gott mina kära :)Bild i repris! Med handduksturban och utan smink, och väldigt allvarlig hehe..

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela