Ingrid - Mamma till två sessor

Fullt upp!

Publicerad 2011-09-30 12:00:47 i Allmänt,

Hallå där ute!

Ingen rast ingen ro, här är det full rulle idag! På morgonen har det pillats och plockats i ordning och nu är det som vanligt en enorm tvätthög att jobba sig igenom! Jag har inte hunnit sitta vid datorn och kommer nog inte göra det heller under dagen.. Men ikväll så ska jag väl hinna med en sväng i bloggvärlden!

Ha en riktigt fin dag!En bild från förra året.

Saker på gång

Publicerad 2011-09-29 11:30:31 i Allmänt,

Hallå där ute!

Hoppas att allt är bra med er idag? Här är det riktigt segt och en lätt huvudvärk spökar i skallen. Z hade ingen toppen-natt direkt utan vaknade väldigt ofta, för att sen vilja gå upp vid 7. Puh, det var tungt! Vi somnade tillsammans nån halvtimme på soffan imorse, men jag hade nog snarare behövt ett par timmar! Men det släpper nog under dagen och sen får det bli ännu tidigare i säng än vanligt för min del.

När jag satt och kollade igenom min mejl nu så insåg jag att jag har ju tävlingar som måste skrivas ihop! Det är ett par stycken som jag glömt av att göra, virrpanna som jag är. För som ni vet så bloggar jag ju oftast bara på morgonen, resten som publiceras är skrivna på förhand. Lite trist kanske, men så blir det. Z är vaken mycket mer på eftermiddagen så då tillbringas all tid med henne :) Men underbara som ni är så vet jag att ni har förståelse för detta! Jag ska försöka få ordning på tävlingar så snart som möjligt, så håll utkik!

I eftermiddag får vi besök! Då är det vår kära Vickis som kommer hit för att träffa prinsessan. Hon erkänner åtminstone att hon är mer intresserad av att gosa med henne än att träffa oss, haha! Goding.. Det ska bli skoj iallafall, för nu är det nån månad sen senast.

Vad har ni för planer idag?

Vinnaren av 30 söta berlocker från SparklingDesign är...

Publicerad 2011-09-28 17:45:00 i Vinnaren är,

Det är ingen idé att dra ut på det, eller hur? För jag kan tänka mej att ni vill veta vem som hade
turen att vinna 30 toksöta berlocker från SparklingDesign?!
Som alltid så är det random.org som hjälpt mej att lotta fram en vinnare bland 26 deltagare.

GRATTIS TILL KOMMENTAR NR. 21

IDA
(idapida@banck.se, utan blogg.)

Jag mejlar dej under dagen!

Du har vunnit 30 söta berlocker från SparklingDesign!


Ett tips! Lägg till mej på bloglovin så missar ni inte när nya tävlingar dyker upp och vinnare blir presenterade!

bloglovin

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela