Ingrid - Mamma till två sessor

10 veckor

Publicerad 2011-08-31 09:21:23 i Allmänt,

God morgon godingar!

Hoppas ni har sovit gott? Jag gick upp med lillan för nån timme sen, och sen somnade hon för en kvart sen. Då hade jag varit vaken för länge för att kunna somna om. Efter lite frukost så har jag nu hamnat här för lite kvalitetstid med datorn hihi.. Vi får väl, som vanligt, se hur mycket som hinns med!

Vi hade en himla tur igår med vädret för det var faktiskt uppehåll både till och från BVC. Dessutom så fick vi sällskap av gubbens syster som ändå skulle till Vårdcentralen. Så trevligt så! Och på BVC såg allting bra ut. Z växer på ordentligt och följer sina kurvor jättebra. Det är både roligt och skrämmande att se. Hon växer verkligen fort! Det gäller att ta vara på varje dag. Idag är vår lilla tjejja redan 10 veckor, det är helt galet!

Idag ska det tvättas här! Efter att ha hämtat upp lite kläder från förrådet och handlat nytt till Z i helgen så blev det helt plötsligt överfullt i den där stackars tvättkorgen. Det ligger till och med kläder bredvid! Som ni kan förstå så blev det en del.. Jag kommer aldrig kunna tvätta alltihop idag så jag blir nog tvungen att boka en till tid i veckan. Att tvätta två gånger i veckan är numera standard, det blir ju lite mer av det nu med lillan.

Vad har ni för planer idag? Skola? Jobb?Allt detta fyndade vi på bytesmarknaden, och det gick på ynka 135:-!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela