Ingrid - Mamma till två sessor

Solen lyser, himlen är blå

Publicerad 2013-08-28 13:25:49 i Allmänt,

Hallååå!
 
Då kör vi ett litet onsdagshej härifrån mej! Jag bestämde mej för en hemmadag med Lily idag efter att vi lämnat Zelda på dagis. För tredje dagen i rad så vaknade tjejerna strax före 6 på morgonen och jag kände mej helt slut. När vi kom hem efter lämningen så myste jag ner mej i sängen med Lily och sov tills brevbäraren plingade på med två paket till mej. En timmes tupplur var precis vad jag (och lilltjejen) behövde.
 
Men att göra absolut ingenting klarade inte mitt samvete av, så jag har lagt upp annonser på Facebook, fått sålt några tavlor jag försökt bli av med, bytt sängkläder och diskat. Jag hade tänkt gå till tygaffären och kolla lite, men det gör jag imorgon när jag postar tavlorna. Vi håller oss på hemmaplan idag istället :) Jag funderar fortfarande på om jag orkar handla efter hämtningen eller inte haha!
 
Lily glider runt i sin nya favorit här hemma; lära-gå-stolen! Det blir mycket växlanden mellan den och golvet. Vänder sig åt båda hållen och hasar baklänges har hon ju gjort ett tag, men nu kommer hon även upp på knäna så att hon står på alla fyra och vaggar och försöker komma på hur hon ska göra. Jag tycker att det räcker gott och väl med att hon hasar runt på magen snabbt som fan och är överallt, men hon kommer nog göra sitt bästa för att börja krypa så snart hon kan! Nu har hon glidit fram till bordet i gåstolen och fått tag på duken som hon slåss med haha..
 
Kom på igår kväll att eftersom jag inte publicerar några bilder på tjejerna så vet ni ju faktiskt inte hur de ser ut! Vill ni att jag ska skriva ett inlägg om bara dem? Hur de ser ut och lite om deras utveckling? :)
 
I eftermiddag får det nog bli lugnt och fridfullt med tjejerna, kanske lite balkonghäng? Det gillar de :)
 
 
 

Måndagslistan vecka 35

Publicerad 2013-08-26 08:06:09 i Måndagslistan,

Idag, måndag är jag glad för att...
 
♥ Vi har haft en fin familjehelg med fint väder och kalas för barnens kusiner.
♥ Lily tar sig nu upp på alla fyra och "gungar" fram och tillbaka, då brukar det inte dröja alltför länge innan krypandet kommer igång!
♥ En kompis till mej flyttat in här i samma område som oss, och hon har en dotter som är lika gammal som Zelda. Kul för oss båda med lite sällskap :)
♥ Zelda ska till mormor och morfar och bli lite extra ompysslad på fredag.
♥ Jag köpte ett par toksnygga skor på Tradera igår! Nu är det bara att hoppas att de passar också haha..
 
Idén om måndagslistor kommer från Jenny, och även om hon slutat blogga så är jag glad att måndagslistorna lever vidare! Måndagar är inte så roliga och då är det ett bra tillfälle att tänka på vad man är glad för istället.

En "riktig" tisdagsmorgon

Publicerad 2013-08-20 07:16:45 i Allmänt,

God morgon!
 
Efter två månaders sommarlov är det dags även för oss att återvända till rutinerna. Lily tog sovmorgon idag efter att ha krånglat hela natten igen, men jag och Zelda sitter i soffan och kollar lite på Disney Junior. Om 1,5 timme är det dags att gå till dagis för första gången efter sommarlovet! Vi började prata om det lite redan förra veckan så att hon skulle vara beredd, och det verkar faktiskt som att hon ser fram emot det. Men jag räknar ändå med en väldigt ledsen tjej och massa tårar när hon inser att jag och Lily inte ska stanna där med henne. Tur att jag vet innerst inne att hon slutar gråta så fort jag gått! Sen vill hon inte följa med hem istället haha..
 
Nu när hon börjar dagis igen så kanske bloggen och mitt bloggläsande kommer igång igen också! Insåg precis att jag inte läst några bloggar på närmare 2-3 veckor. Jag har inte uppdaterat så jättemycket här heller.. Har helt enkelt inte känt för det, alls. Men nu kan det vara på gång igen :)
 
Timmarna hon är borta kommer att tillbringas med ärenden och sysslor. Ska ringa företaget som vi hyr från och prata lite med dem, och även till en elektronikkedja för lite frågor om en tvättmaskin. Kul dag va? ;)
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela