Ingrid - Mamma till två sessor

Sunshine!

Publicerad 2008-05-29 00:25:54 i Allmänt,

Har sommaren kommit? Kommer solen och värmen hålla i sig? Jag hoppas verkligen det!
Har tillbringat större delen av dagen utomhus idag också, så härligt! Trevlig fika imorse, underbara solvarma jordgubbar på dagen och sen en stund på filten i solen! Helt underbart! Blev även en sväng till Lidköping med Daniel för att storhandla mat. Båda två kände att vi kanske överdrev handlandet en smula när vi packade in våra kassar i bilen. Men nu kan man förhoppningsvis kanske ta tag i sig själv och börja laga mat också ;)

Har faktiskt varit en riktigt skön dag. Och jordgubbarna.. Kan inte släppa dom! Har du köpt jordgubbar än? Jag haffade utanför Ica idag. Suktade efter dom redan igår. Stora, röda och dom såg riktigt saftiga ut! Visade sig att allt detta stämde, och att de även var söta trots att de var så stora och att säsongen precis har börjat. Helt klart värda de 45 kr som jag betalade för en liter! Jag lovar dej, att om du köpte dem och smakade så skulle du också helt klart tycka att de var värda det priset. Jag ska nog köpa en liter till imorgon :)

We've got some ooh wee waa..

Sjukskriven..

Publicerad 2008-05-26 23:50:53 i Allmänt,

Efter helgens kaos på jobbet så kände jag, efter mycket skäll från mina föräldrar, att det kanske var dags att ringa vårdcntralen. Som tur var så fick jag en tid redan idag, hos en läkare som jag vet är väldigt duktig. Han konstaterade att min magkatarr var rätt illa, och skrev ut ny medicin till mej och ordinerade ordentligt med vila. därmed blev jag sjukskriven i 2 veckor. Om jag inte blivit bättre efter det skulle jag komma tillbaka, få ytterligare sjukskrivning och även en gastroskopi. Något som jag absolut inte vill vara med om! Så jag hoppas verkligen att den här vilan hjälper nu. Inte bara för att slippa gastroskopin, men även för att det inte är kul att må som jag gör..

Måste även berätta om vad som hände förut. Jag trodde jag skulle få en hjärtattack! Jag och kära Proppan är ute och går en kvällspromenad i spåret, går och småpratar lite om dittan och dattan, när helt plötsligt alla lampor släcks ner, och kolsvart mörker är ett faktum! Vi blev livrädda och tog tag i varandra och började se oss om. Konstaterade att vägen låg ganska nära! Sofie gav förslaget att löpa, men jag vågade inte. Hand i hand stenhårt gick vi med raska steg mot vägen, och sista biten över diket löpte vi upp på vägen! Våra hjärtan slog hårt, och det var nog ett under att det inte kom lite i byxan också. FY FAAN va rädda vi var! Aldrig mer kvällspromenix där iallafall..

Söndagsmys.

Publicerad 2008-05-25 20:32:03 i Allmänt,

Blev inte så mycket jobb den här helgen. Blev riktigt dålig igår, så dom fick köra hem mej. Var lika bra att vara hemma idag också.
Fick ett samtal inatt, min going hade varit lite för glad i flaskan igår. Grabbarna satte honom i en taxi till mej inatt! Haha.. Han var inte i toppskick när han trillade ur taxin på min gata. Tog en stund att få med honom upp. Han är ju underbar, men när han är full kan han verkligen inte gå och prata samtidigt..
Låg i sängen länge länge idag. Det var riktigt skönt! Gillar att bara ligga i sängen, sova lite ibland, och prata lite ibland. Bara mysa liksom.

Vid 15 kom min pappa och hämtade mej. Dags för Mors Dags-firande! Köpte en fin orkidé till min mami, den var uppskattad! Hon hade gjort galet god mat, så jag fick vila en stund efteråt, mådde riktigt dåligt! Haha..
Imorgon blir det nog Lidköping en sväng. Ska in o hälsa på "brorsan". Har saknat honom jättemycket!

Ska avsluta inlägget för idag, ska tillbringa lite tid med familjen. Sorligt att säga, men jag hälsar på dem alldeles för sällan.. Måste göra nånting åt det!

Fjärilar i magen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela