Ingrid - Mamma till två sessor

Första advent.

Publicerad 2008-11-30 14:08:36 i Allmänt,

Det har varit en lugn och mysig helg. Och den avslutas med Första Advent. Än så länge har det inte känts så speciellt idag, vi har lyssnat på lite julmusik och bara tagit det lugnt.
Ska alldeles strax hoppa in i duschen och sen göra mej i ordning. Maria ska sjunga på torget idag, så jag tänkte kila fram och titta på henne. Jag är ett fan av henne, och kommer alltid vara.

Pengarna är slut, så några lussekatter lär det ju förmodligen inte bli idag! Men har jag tur så finns det fortfarande lite julmust kvar när jag kommer hem, och så står det en burk pepparkakor i skåpet. Gillar det! Fast mest längtar jag efter lussekatter. Sinnessjukt gott!

Nej jag får väl ta tag i livet om jag ska lyckas komma nånvart. Slänger in ett litet hej sen :)

Flaws and all

Publicerad 2008-11-27 12:57:58 i Allmänt,

Alla människor har sina egna små fix idéer.
Vissa lite värre än andra..
Men att hitta någon som står ut med alla din galna utbrott.
som skrattar åt ditt skämt fast det inte var roligt,
som håller om dej utan ett ljud när du är ledsen,
det är guld värt.
Sann kärlek är en gåva från ovan.


Beyoncé - Flaws and all
Live at Ellen DeGeneres Show

Uppe med tuppen!

Publicerad 2008-11-27 10:34:46 i Allmänt,

Nästan iallafall. 8,15 krälade jag ur sängen idag. Hade bestämt med Sofie att jag skulle komma bort till henne och låna datorn lite innan vi skulle knalla fram till arbetsförmedlingen.
Kändes ganska bra ändå faktiskt att gå upp tidigt och försöka få ut så mycket som möjligt av dagen. Men jag kommer förmodligen vara så trött senare i eftermiddag att det får bli en liten powernap ;)

På söndag är det första advent, men jag har ju som sagt redan hunnit slänga upp ljusstakar och stjärnor. När jag kom hem igår kväll tände jag alla dessa, och dessutom massa värmeljus och så släckte jag ner taklamporna. Det var huuuuur mysigt som helst! Skulle kunnat sitta där i flera timmar och bara flinat,men var ju faktiskt tvungen att försöka komma i säng i tid.

Tyvärr har ju faktiskt den mesta snön smält bort nu, så det kanske inte blir nån riktig julstämning på söndag :( Förhoppningsvis hinner det bli kallt och komma nu snö innan dess, den skulle matcha min pyntning ;) Ska nog köpa med mej lite pepparkakor hem kanske? Eller köpa en deg och göra några själv? :D Det tål att tänkas på.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela