Ingrid - Mamma till två sessor

Good morning sunshine.

Publicerad 2009-05-13 10:41:45 i Allmänt,

Vaknade av att det var ljust i hela lägenheten. Solen! Ser ut att blåsa lite grann dock.. Får väl se när jag vågar mej ut för att känna på vädret.. :)

Har sovit riktigt oroligt inatt.  Jag har drömt helt skumt. Ibland undrar man varifrån allting kommer? Jag har hört att drömmarna tar sin början i det undermedvetna. Är det så? Isåfall är jag lite rädd för vad som rör sig i min skalle.. Osammanhängande, märkliga drömmar. Undrar vad en drömtydare skulle ha att säga om mina drömmar? Jag skulle nog inte vilja veta! Hahaha.. Visst, det är inte alltid dåliga drömmar. Ibland vaknar man med ett lyckligt leende och önskar att drömmen verkligen var sann. Och så är det ju oftast. Men som idag vaknade jag och bara kände mej hopplös. Det går säkert över längre fram på dagen :)

Har gett kissen lite mat och placerat mej i soffan. Min absoluta favoritserie har ju precis börjat; Våra Bästa År :) Jag kan hålla med om att den är lite seg, handlingarna sniglar sig fram och det kan ta flera veckor innan nånting egentligen händer. Men på nåt sätt så är jag ändå fast i den. När jag börjar prata om serien himlar alla med ögonen åt mej och ger mej nån kommentar om hur "bra" serien är, och jag skrattar bara för jag vet att de egentligen har rätt :) Men ändå måste jag kolla varje dag. Känner lite oro inför sommaren då jag bara kommer att kunna kolla varannan vecka. Fast det ska nog gå bra!

Ska kolla klart på Våra Bästa År innan det är dags för frukost :)

Chili-cheesedoodles & mjölk.

Publicerad 2009-05-12 22:28:57 i Allmänt,

Jag upptäckte nu att det redan blivit mörkt ute.. Vart tog tiden vägen?

Det var länge sen jag tillbringade såhär lång tid vid en dator. Tiden flyger iväg när man har internet :) Trots att jag faktiskt inte gjort så mycket så har det ändå gått flera timmar sen jag satte mej här. Har kollat runt lite på nätet, bloggat och hängt på facebook. Jag har nog gjort alla test som finns där snart tror jag! Haha.. Egentligen hade jag tänkt fortsätta läsa i min bok som jag lånat på biblioteket. Den verkar riktigt bra än så länge. Men nu fastnade jag framför datorn, och lär ju sitta här tills det är dags att lämna tillbaka den imorgon :)

Provade de där nya chilicheese-doodles. De var ingen direkt höjdare faktiskt. Ostbågar är ju inte jättegoda i vanliga fall, men de här var faktiskt inte såå mycket bättre. Hällde upp några i en skål igår kväll för att de skulle bli sega och goda tills ikväll, men det blev de inte. De är fortfarande krispiga. Dålig stil! Jag gillar dem bättre när de är sega..


Dags för en cigarett och ett glas mjölk :)

Sjukt härlig låt!

Publicerad 2009-05-12 17:35:52 i Allmänt,

Jag har blivit helt kär i den här låten. Den är så härlig! Jag blir tok-glad varje gång jag hör den :)
Vill också tillägga att den söta tjejen med brunt hår och svart klänning med svärd (tjejen man får se mest) är min goa kompis Anna. Så jag tycker att ni ska kika in hos henne efter ni sett videon och kommentera att ni sett henne. :) Inte för att jag vill skryta med att jag känner henne, men hon tycker det är jättepinsamt när man håller på med henne! Hahaha..
Swingfly - Touch and go

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela