Ingrid - Mamma till två sessor

Inga skräckisar?

Publicerad 2009-10-31 21:03:27 i Allmänt,

Kollade igenom tv.se förut. Det går knappt några läskiga filmer ikväll. The Haunting börjar snart, men annars så såg det bara ut att vara drama-filmer. Lite senare inatt så går Psycho III och nån mer, men annars så var det ingenting. När man var yngre så gick ju alla Halloween-filmerna och massa annat äckligt! Jag var alltid livrädd hela helgen, för det gick BARA såna filmer. Det tar bort känslan lite om man är en av dem som väljer att sitta hemma och chilla istället för att gå ut och supa skallen av sig. Tack för det ni som planerar tv-tablån.

Men ljusen är tända. Och det är alltid nåt. Har förbrukar sjukt många värmeljus de senaste dagarna. Men det lyfter rummet på nåt sätt också. Jag är också en av dem som använt sönder ordet mysa men det stämmer ju faktiskt. Hösten ÄR mysig. Så jag har iallafall tänt en massa ljus och chillar i soffan med lite godis och julmust. Rolig som jag är så väntar jag även på att tvätten ska torka lite så jag kan gå och hämta den sen. Så ser min lördagskväll ut iallafall, och jag känner mej faktiskt rätt nöjd. :)

Hoppas att alla får en grymt rolig kväll! :)

Alla helgons blodiga dag..

Publicerad 2009-10-31 17:42:08 i Allmänt,

Snart..

Mitt finger är okej. Jag vet, det är ett jävla lipande över mitt stackars finger haha! Skulle skriva ner nånting i min kalender förut och såg att det blev en röd fläck på pappret, då hade det börjat blöda igen.. :(

Den här kvällen blir lugn och fin. Sitter och väntar på att få gå ner och tvätta. Så tragiskt att sitta hemma osminkad och oduschad en lördag kväll och pendla mellan soffan och tvättstugan! Haha.. Men vad fan ska man göra? Inga pengar, ingen ork och en ganska full tvättkorg med lortiga kläder. Illa tvungen verkar det som.

Än så länge inga barn! Trodde att det skulle komma några, men icke. Nu har de dessutom inte lång tid på sig förrän porten låser sig, så det är bäst att de snabbar på om de vill ha nåt godis ;)

Maaaat!

Publicerad 2009-10-31 14:31:57 i Allmänt,

Snabbt ska det gå.

Mitt finger gör inte lika ont.
Maten är klar om 1 minut.
Kommer ett inlägg igen senare ;)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela