Ingrid - Mamma till två sessor

Winner! :D

Publicerad 2008-10-31 21:31:37 i Allmänt,

Kollade min inkorg precis för att rensa lite mejl. Då såg jag att det kommit ett grattis mejl till mej! Tänkte va faan, har jag tävlat om nånting nu? Öppnar mejlet och ser att jag vunnit en jättefin blogg design! Hade glömt av att jag varit inne och tävlat om den :P Men hur den ser ut, det blir en surprise. Ska mejla henne lite bilder så fort jag valt ut några, och en bra text att ha till också. Och sen när allt är klart, då ska ni allt få se!

Den här tjejen är riktigt duktig på att göra bloggdesign, och tar dessutom gudomligt vackra bilder. När ni läst klart här hos mej tycker jag att ni hoppar in på molkan.se och spanar in hennes sida. Finns såå mycket fina bilder att titta på, och en hel massa annat att läsa om. Ett tips från mej :)

Ska alldeles strax hem en sväng, sen blir det en tur in till Skara. Ska leka med min söta Vickan :) Kommer vara hon, jag och mystäcket ikväll! Haha.. Jag vill se Jerry Springer också, det är ett måste! Har inte sett det på flera månader nu. Och till alla er som klankar ner på Jerry, lägg aaaaaaav! Man kan aldrig få nog av Jerry och hans vakter vid sidan av. Och i de visa råden i slutet. Jerry Springer måste varit en av de tre vise männen som blivit pånyttfödd! :D

Tinkerbell.

Publicerad 2008-10-31 19:41:08 i Allmänt,

Nu har jag varit hemma ett par timmar och umgåtts med grabbarna. Lustiga typer det där.. Men de skulle åka till Skara, och jag tänkte då absolut inte sitta hemma själv på Halloween. Nån jävla pumpa blev det inte heller :(
Så nu sitter jag hemma hos Sofie igen, och så fort den lilla pärlan har somnat ska vi kolla klart på Tinkerbell som vi började kolla på förut. Vi älskar Disney-filmer båda två, och älvor är ju huuur söta som helst! Och att det då kommit en film som handlar om Tingeling är ju guld :)

Imorgon då. Vad händer då? Känner att förra helgen gav mersmak och jag vill gärna gå ut. Minns tiderna för inte alltför länge sen när man var ute varje helg. Onödigt, men härligt! Att träffa folk ute, dansa och ha roligt. Men det var innan arbetet, och därmed den härliga inkomsten försvann. Men utgång imorgon? Det tål att tänkas på. Ska kolla om nån är sugen iaf ;)

Snö?

Publicerad 2008-10-31 15:15:43 i Allmänt,

I dagarna skulle det komma snö enligt vädermänniskorna. Men det enda som kommit är en helvetes massa regn. Fast när vi var på väg till fiket förut skymtades en och annan liten snöflinga i blasket från skyarna. Det måste väl ha varit snö?

Insåg att det faktiskt är Halloween idag. Kanske skulle inhandla en liten pumpa att skära till? Vore mysigt, men det regnar ju :( Men det borde väl funka ändå? Älskar pumpor, vare sig det är Halloween eller ej. Formen, färgen, underbart! Nej, det får fan bli en tur till Ica igen sen,  JAG SKA HA EN PUMPA!!

Ska tugga i mej en bit av Soffans julskinka nu, börjar bli lit

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela