Ingrid - Mamma till två sessor

"Man blir morgonpiggare med barn." - Eller hur..

Publicerad 2014-08-29 11:51:47 i Allmänt,

Hallååå!
 
Jag bara lovar och lovar, men jag blir visst aldrig bättre på att hålla igång bloggen haha! Vi hade besök i lite mer än en vecka av M's lillasyster och hennes kille så vi har haft fullt upp och "huset" fullt. Men kul har det varit! Tjejerna (och vi också förstås) älskar att ha dem hos oss ♥
 
En tråkig nyhet i vardagen är att tjejerna börjat gå upp aaaalldeles för tidigt igen. 05,30 har börjat bli en standardtid att starta dagen på! Inte jättekul enligt den här extremt morgontrötta mamman.. I början när vi fick Zelda fick jag höra att man tydligen skulle bli morgonpigg med tiden efter att man fått barn, men det är ingenting som jag har känt av direkt. Snarare ÄNNU tröttare! Men vem vet, om sisådär 15 år när barnen är tonåringar och sover tills middag så kanske jag har blivit morgonpigg :)
 
De senaste dagarna har vi fått känna lite av sensommarens sötma med sol och sköna 20 grader. Vilket har varit väldigt välkommet då det regnat nästan hela månaden! Jag saknar redan sommaren och längtar efter nästa haha. Där emellan ska vi klara av en regnig höst och förmodligen en låååång vinter.. Blä! Det enda som jag ser fram emot med hösten är säsongsstarterna av The Vampire Diaries och The Originals. Iallafall den sistnämnda som jag tycker är mycket bättre :) Eller ja, det är förstås roligt att få lite nytt i garderoben också! Jag gillar påklätt, tights och stickat är en favorit. Och min nya tröja som M klickade hem är precis en sån tröja som jag älskar ♥
 
 
 
 

Kattaplyet och jag

Publicerad 2014-08-21 20:33:56 i Allmänt,

Alltså det här förbannade regnet, är det nog med det snart? Jag tror faktiskt att det har regnat varje dag i typ 2,5 vecka eller? Tråkigt är det iallafall. Och blött. Och kallt! Vi gick från juli-hetta till oktober-rusk på några dagar.. Men det är tur att Zelda har ett paraply att låna mamma när det är dags att hämta på dagis :)
 
Annars så går dagarna snabbt här hos oss. Vår fina Lina-Lina och hennes P är nere på besök från huvudstaden, och det är väldigt uppskattat! Det är svårt att hålla tjejerna ifrån dem på morgonen, för de vill helst hoppa på våra gäster och väcka dem när vi går upp strax före 6 haha..
 
Och lilla Lily har varit hemma från dagis i veckan. Hon hann gå förra veckan, som också var första efter sommarlovet, och blev kanonförkyld direkt! Men så är det när de är i den åldern. Nu kommer vi vara sjuka och förkylda konstant fram till nästa sommar förmodligen.
Finns det inget positivt med rusket då? Jo, värmeljuspremiär hos oss! Äntligen är det lite, lite mörkt på kvällen så att jag kan tända värmeljus lite här och var i lägenheten. Otroligt mysigt!
 
Efter en snabb kik i Zeldas kläder insåg jag att den lilla stumpan minsann sträckt lite på sig, så nu blir jag "tvungen" att köpa nya kläder till henne! Åh nej... ;) Haha! Bäst att passa på medan H&M har 10% rabatt, då kan man handla lite extra till dem ;)
 
Ni som har barn, vartifrån klickar ni helst hem kläder billigt och bra?
 
 

10% rabatt på H&M

Publicerad 2014-08-17 11:59:45 i Tips - Rabatter,

Nu är det dags för många att gå tillbaka till jobb, skola och dagis! Och det brukar alltid innebära lite nytt till garderoben :) Just nu så har H&M 10% rabatt på hela sortimentet! OBS! Gäller endast online-shopping.
 
Gäller t.o.m 2014-08-24
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela