Ingrid - Mamma till två sessor

Måndagslistan vecka 40

Publicerad 2013-09-30 18:19:20 i Allmänt,

Idag, måndag är jag glad för att...
 
♥ Vi har haft det så bra med vår kära Lina-Lina här! ♥
♥ Förra veckans 6-månaderskontroll för Lily gick bra. Barnläkaren berömde henne för att hon utvecklats så snabbt och var väldigt "med" i sin omgivning. Då blev jag stolt i mammahjärtat!
♥ Zelda börjat fråga vad klockan är, det låter för roligt!
♥ Jag fyndade en åkpåse på bytisen i lördags! Den var i nyskick och hade kostat 695:- i affären, men jag betalade bara 225:-. Såna fynd är bra!
♥ Det må vara sista september idag, men det har varit en väldigt fin höstmånad med bra väder!
♥ Vi blir halvt barnlediga i helgen då Zelda ska få åka till mormor och morfar för lite extra ompyssling och bus.
 
Idén om måndagslistor kommer från Jenny, och även om hon slutat blogga så är jag glad att måndagslistorna lever vidare! Måndagar är inte så roliga och då är det ett bra tillfälle att tänka på vad man är glad för istället.

Godmorgon onsdag

Publicerad 2013-09-25 07:19:53 i Allmänt,

God morgon!
 
Eller ja, jag och Lily startade dagen redan för en timme sen och Zelda gick upp för bara en liten stund sen. Zelda dricker sin morgonvälling i soffan framför Disney Junior och Lily åker runt i sin gåstol och roffar åt sig allting hon kan få tag på haha..Hon älskar sin gåstol och har svårt att förstå att hon faktiskt inte får sitta i den hela dagarna!
 
Igår var jag på BVC med Lily för hennes 6-månaderskontroll, och allting var jättebra! Det första barnläkaren sa när vi kom var att hon var väldigt pigg och alert eftersom hon skulle kolla på allt som fanns runtomkring och reagerade direkt när hon hörde honom prata. Hon var 67,5 cm lång och vägde 7470 g, så hon växer på som hon ska. Jag trodde att hon skulle vara mycket större för hennes kläder i storlek 68 passar inte längre så vi måste redan byta upp till 74!
 
Zelda hade fotografering på dagis igår och jag skyndade mej att registrera konto på fotosidan igår så att jag får se dem så fort de är inlagda! Såg att en jämnårig dotter till en kompis till mej som går på ett annat dagis hade fått ta porträtt, men jag vet inte om Zelda fick göra det. Nog för att personalen på hennes avdelning är toppen, men det brister lite i informationen ibland.. Jaja, vi får väl se :) Eller så får jag fråga vid lämningen idag!
 
Och vad ska mamman då hitta på idag? Jag åkte på den där tråkiga veckostädningen! Roligare kan man ju ha det, men det blir skönt sen när det är rent och fint. Eventuellt ska vi iväg till en tjej och prova ett par senhöst/vinterskor till Zelda som hon skulle sälja sen i eftermiddag också. Jag tror ju visserligen att de kommer passa, eller kanske vara lite stora. Men eftersom det ska i en raggsocka också så kommer det nog funka ändå :)
 
Ja det är väl vår ungefärliga dagsform! Hoppas att ni får en riktigt fin dag!
 

Måndagslistan vecka 39

Publicerad 2013-09-23 07:21:40 i Måndagslistan,

Idag, måndag är jag glad för att...
 
♥ Jag visst tog fel på BVC-tiden i fredags, men fick en ny tid redan imorgon eftermiddag.
♥ Det är dags för fotografering på dagis imorgon.
♥ Vi kanske, kanske kan få väldigt efterlängtat besök på torsdag och över helgen ♥
♥ Saker och ting ibland kan lösas med bara ett litet samtal.
♥ Jag ska iväg på bytesmarknad på lördag igen, yeeey! Hoppas jag hittar lite mer i klädväg till barnen den här gången.
 
Idén om måndagslistor kommer från Jenny, och även om hon slutat blogga så är jag glad att måndagslistorna lever vidare! Måndagar är inte så roliga och då är det ett bra tillfälle att tänka på vad man är glad för istället.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela