Ingrid - Mamma till två sessor

Måndagsbarn.

Publicerad 2008-06-23 22:25:26 i Allmänt,

Så var det Måndag. Eftersom jag inte jobbat på länge har jag ingen direkt koll på dagarna. Förstod att det var måndag när det damp ner en riktigt fet hög med reklam i mitt brevinkast :P

Har chillat hemma hos mamma och pappa hela dagen. Skönt att komma hem till dom lite och äta tillsammans och bara umgås. Dom har fått en hel hög med kattungar också, så jag har tillbringat en hel del tid med en riktigt söt svart kattunge i knät. Känner att den kommer nog bli min ;) Hoppas bara att Shimo accepterar den! Vore så mysigt med en liten kattunge hemma. Dom är ju så gooa! :D

Och min härliga Proppan ska flytta ifrån våran tattarborg. Känns lite sorgligt, men jag förstår henne. För ungdomar är det helt okej att bo där. Men det är nog inget ställe som man vill uppfostra sina barn på. Många härliga människor som bor där, men det är inget pålitligt ställe heller..

Ska fortsätta umgås lite med familjen nu innan alla går och lägger sig tänkte jag. Inte så att man träffar dom varje dag direkt.. Får lite dåligt samvete över det! Måste skärpa till mej.

Update.

Publicerad 2008-06-22 22:30:35 i Allmänt,

Var ett tag sen, igen. Sitter hos Proppan och leechar internet, igen.
Då var Midsommar avklarad! Blev en tripp till Fjällbacka med söta flickor :) Orkar inte berätta om allt, men låt oss säga att det var fylla, mat, en del tjafs, alkoholstöld, en bosnier i havet,politik,en väldigt ärlig asiat och en sjukt rolig bilresa hem! Haha galet asså.. Plockade även upp min babe och en vän utanför Trollhättan på vägen hem, så sköna asså.. Inga nycklar heller när vi kommer hem! Det blev inbrott. Haha..

Äntligen hemma nu, har varit hos Markus sen igår, mysigt.. Diskade deras disk också, sinnessjukt. Mer än så kan man inte säga om det.

Det härliga sommarvädret är över. Den svenska sommaren är här. 15 grader och regn, det är det enda vi får. Vad hände med solen? Och värmen? Saknar.

Sommar.

Publicerad 2008-06-08 12:14:12 i Allmänt,

Det var ett bra tag sen det blev något här! Har varit så sjukt underbart väder de senaste veckorna :D Har dessutom inget internet så det har inte blivit nånting alls nånstans på nätet för min del. Därför är ja nere och tjuvar Proppans internet nu så att alla kan få veta det :)

Är lagom rastlös idag, och pengarna är slut på mobilen! Ska börja ett sms-krig med hela min telefonbok nu så får vi se vad som händer idag! :) Gratis sms är väldigt bra! Haha..

Hinner inte skriva mer just nu, ska hindra ett barn från att käka upp min fot!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela