Ingrid - Mamma till två sessor

Måndagslistan vecka 1

Publicerad 2012-12-31 10:07:19 i Måndagslistan,

Ja, då var det dags för årets sista måndagslista inför det nya årets första vecka. Visst låter det lite konstigt?
 
Idag, måndag är jag glad för att...
 
♥ Vi har haft några lugna dagar efter julen för att återhämta oss.
♥ Vi gjorde ett bra val inför kvällens nyårsfirande med goda vänner; vi beställde mat från Köttex! Skönt att slippa stå vid spisen och stressa med matlagning och istället bara ha det trevligt med våra gäster.
♥ Prinsessan ska tillbringa några dagar hos mormor och morfar och få busa loss ordentligt.
♥ Året som gått har varit väldigt bra och vi är väldigt glada över alla förändringar som skett; bl.a jobb och ny bostad.
♥ Det nya året kommer att inledas på ett väldigt underbart sätt, mer om det snart!
 
Sist men inte minst så ser jag fram emot ett alldeles nytt år med många positiva måndagslistor!
 
Idén om måndagslistor kommer från Jenny, och även om hon slutat blogga så är jag glad att måndagslistorna lever vidare! Måndagar är inte så roliga och då är det ett bra tillfälle att tänka på vad man är glad för istället.
 

Wonderwall

Publicerad 2012-12-29 10:57:50 i Music for my soul,

Jag har alltid älskat Wonderwall med Oasis, men när jag hörde den här versionen av Ryan Adams så smälte jag. Den är så otroligt vacker, och tempot på låten kombinerat med hans röst gör att den berör ända in i själen. Låter kanske lite fånigt, men det här kan vara en av de vackraste låtarna jag har hört!
 

En riktig bloggpaus

Publicerad 2012-12-28 10:21:28 i Allmänt,

Hallåååå!
 
Det blev visst en "riktig" bloggpaus kära vänner! Den där monsterförkylningen höll på att ta kål på mej kändes det som, men jag överlevde ändå julhelgen. På den här 1,5 veckan så har det hunnit hända en massa roligt och de checkas nog lättast av på en lista!
 
- Vår fina Lina-Lina kom hit från Stockholm förra fredagen och stannade tills igår. Vi har haft det toppen och det är så tomt utan henne här! Imorse tog Zelda sin filt och gick runt här i lägenheten och sa "Ninjaaa?" lite frågande och letade efter sin faster Lina.
 
- I lördags blev Zelda 1,5 år. Gud vad tiden går fort! Hon har börjat prata massor det senaste och lärt sig en hel hög med nya ord.
 
- Vi firade "lilljul" hos mina föräldrar i söndags, väldigt trevligt!
 
- Och vi firade jul hos M's storebror tillsammans med alla deras syskon och familjer på julafton. Också väldigt skoj!
 
- Jag vaknade upp med värk i halva ansiktet på julaftonsmorgonen och visste först inte om det var bihålorna eller tandvärk. Det visade sig vara den sista visdomstanden som gått igenom tandköttet. Inte den bästa julklappen jag fick direkt!
 
Ja vi har verkligen haft det riktigt bra dessa dagar, även om den här dumma förkylningen vägrar släppa sina elaka klor från mej och Zelda. Lite stökiga i näsan är vi fortfarande, och jag har börjat hosta igen. Man är ganska mör nu! Så det dröjer säkert lite innan jag kommer igång här inne igen för just nu har jag varken ork eller lust att blogga. Men det kommer. Kanske nästa år..? Hihi.. För javisst är det nyårsafton på måndag!
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela