Ingrid - Mamma till två sessor

Dag 4: Min bästa vän

Publicerad 2011-02-28 20:15:00 i Frågor/Listor,

Oj, den här var svår!
Jag har ingen bästa vän men jag har flera väldigt nära vänner.Maria och jag har känt varandra i många år och är en av mina närmaste.Sofia är också en av mina absolut närmaste! Vi har haft sjukt roligt ihop genom åren!

För att inte glömma Lina-Lina, Kerstin med make, Ricardo och Pär som också är mina närmaste!

Självklart är också min sambo en av mina absolut närmaste. Att kunna skratta tillsammans men också dela allvarliga stunder är viktigt för mej, och med honom saknar jag ingenting! En bästa vän i mannen jag älskar ♥

Du är väl med?

Publicerad 2011-02-28 18:00:00 i Allmänt,

Ikväll kl. 20,00 avslutas tävlingen i samarbete med SmyckallT.se där du har chansen att vinna ett valfritt smycke!

Du är väl med?Var med och tävla HÄR du också!

Februaris sista dag

Publicerad 2011-02-28 17:00:27 i Allmänt,

Det är verkligen sista februari idag! Jag hade inte tänkt på det.. Februari sprang förbi, och kanske gör mars likadant? Innan vi vet ordet av är våren här :)

Den senaste timmen har jag haft fullt upp i webb-världen! Hade en hel del kommentarer att svara på och bloggar att besöka. Dessutom så hade jag 160 nya inlägg att läsa när jag loggade in på bloglovin. Spännande! Så går det när man överger internet för en helg haha.. Men det var roligt att läsa ikapp lite också, så att jag har koll på läget!

Men allting kan ju inte vara roligt! Har ägnat en liten stund åt att betala räkningarna också. Det är himla skönt att ha det gjort, men det är bra tråkigt att se hur pengarna försvinner från kontot så lätt! Men som sagt, det är skönt att de är betalda. Då kan man slappna av i en månad till innan det är dags för nästa omgång :)

Vad gör ni för skoj idag?

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela