Ingrid - Mamma till två sessor

Färdig-vilad.

Publicerad 2009-04-29 13:48:38 i Allmänt,

Nån mer än jag som känner att nu är hela den äckliga vintern borta? Jag som inte har ont av pollenallergi njuter av att se knoppar och blad brista ut och göra hela omgivningen alldeles grön. Äntligen!

Festen i lördags var oerhört rolig! Skönt att träffa alla och festa ihop :) Kände pressen av att anlända så sent som 21, men det är väl som vanligt också. Började snabbt hinka och humöret var på topp! Alla var hyfsat fulla och glada, precis som man vill ha det. Blev bestämt att jag, Sofie, Anna och Marie skulle åka i första bilen in till Skara, och så skulle resten kommer efter sen. Marie åkte tillbaka till Götene och skulle komma med nästa omgång. Senare på kvällen blev det dock ganska uppenbart att ingen mer tänkte dyka upp, men vi roade oss KUNGLIGT på dansgolvet iallafall :D Egentligen borde jag insett hur det skulle gå, men humöret var ju så bra det kunde bli. Hade riktigt roligt hela kvällen och vi dansade och skrattade. Har korta flashar från Maskinen, har för mej att de var riktigt bra. Men efter det blir det suddigt. Jag är en av dem som hatar att folk blir för fulla och man måste ta hand om dem, men i lördags var jag en av de fullare. Tyvärr blev det lite för mycket, och dagen efter mådde jag som jag förtjänade. Men roligt hade vi!

Sen dess har jag bara tagit igen mej. Har inte blivit många knop gjorda, och jag har trivts alldeles utmärkt på soffan hemma. Idag vågade jag mej faktiskt ut. Har käkat glass i gott sällskap och chillat i solen. På min plats mellan Chino och Ricardo insåg jag att jag borde fan skämmas. Jag har de rätta pigmenten för att kunna bli riktigt brun, men när vi kollade in mina underarmar insåg vi att jag nästan har genomskinlig hud. Måste ta tag i detta! Går absolut inte för sig att vara kritvit.. Jag borde skämmas.

Ikväll verkar det bli CL och öl (för grabbarnas del) i 28an. Har väl inte så mycket annat för mej så jag lär väl glida in där och våldgästa dem. Är lite rädd dock. Det ska man alltid vara när Man United spelar match och den kollas på i 28an.. Det brukar höras hela vägen bort till mej vad som händer i matchen! Hahaha..
Ska lägga upp de sista bilderna på facebook nu från i lördags, går ju inte alltför fort direkt. Så är du nyfiken på hur kul vi hade så kan du ju kika där, annars så får du ett litet smakprov här :)Jag och Sofie värmer upp inför utgång ;)

Lördag!

Publicerad 2009-04-25 10:46:07 i Allmänt,

Helt underbart väder. Trots att klockan inte ens är 11 än så är det riktigt varmt ute redan. Solen skiner, inte ett moln och skön temperatur. Kommer nog bli en härlig dag!

Måste berätta om min otur igår. I brist på annat att göra medans jag väntade på Aida så bestämde jag mej för att lämna in en Lången. För första gången skulle jag tippa helt själv! Stod där en liten stund och läste under tiden som jag fyllde i lappen. Till viss del så följde jag råden på tavlan, men en del kändes bara inte helt rätt liksom. Så där gjorde jag lite egna val. Till slut blev det iallafall 10 tippade matcher för 10 kr. Med spänning följde jag matcherna på text-tv på kvällen. Och om det inte vore för DIF så skulle jag vunnit. Det var den ENDA matchen jag åkte på. Det gjorde inte mej alltför lycklig ska jag säga er.. Jag var riktigt stolt över min prestation! Första gången, och jag fick iaf 9 rätt. Jag har den rätta känslan.
Senare på kvällen blev det en sväng ner till Virre och satt och pratade en stund med henne och Elenor, trevligt!

Så var det äntligen lördag. Gick upp 7 för att börja tvätta, den sved.. Ska tvätta klart, ta en powernap och sen blir det dags att försöka göra sig lite snygg iallafall. Ska på 30+21-årsfest ikväll. Ska bli riktigt roligt att träffa alla brudarna igen och parta! Men som vanligt när det är dags att festa så blir jag lite nervös. Jag vet inte varför, men det blir alltid så när jag vet att jag ska dricka ochj gå ut. Börjar faktiskt tvivla på att mina nerver är som de ska...
Men jag ser verkligen fram emot det iallafall! Och förhoppningsvis så kommer även Anna hit från Trollhättan och gör oss sällskap! Roligt för henne att träffa lite nytt folk :) Ska bli så roligt!

Nu ska jag gå klart mina ärenden och njuta. Sen sätter vi igång! ;)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela