Ingrid - Mamma till två sessor

En överraskning utanför dörren.

Publicerad 2009-11-30 11:55:47 i Allmänt,

Jag blev så glad! Öppnade dörren och skulle gå ner till källaren när jag såg ett litet brunt paket utanför. Jag log och kände den där pirriga glädjen som barn gör när de får syn på paket haha.. Det var mitt efterlängtade adventspaket som jag vann förra veckan! Jag har redan provat både teet och pepparkaks-karamellerna. Och båda var väldigt goda! Tack så mycket Nadja och Aromia för den härliga paketet! :)

Och nu är ljusstaken och stjärnorna uppe! Har sprungit upp och ner till källaren och bytt små lampor mellan två ljusstakar för att den jag ville ha mest skulle funka. Så himla fint så! Nu är det bara stjärnan i sovrummet kvar, men den tar jag ikväll. För alldeles strax ska jag iväg till jobbet :) Inget vidare roligt väder ute heller, regnar och är äckligt. Så jag lär ju få ta med mej lite smink till jobbet så jag kan reparera skadorna haha.. Riktigt trist med regn, men jag kommer ihåg vad min underbara farmor brukade säga när jag var liten. Och jag hoppas innerligt att det stämmer:

"Om Anders slaskar, julen braskar."

Snart snart snart!

Publicerad 2009-11-28 20:35:58 i Allmänt,

Ja men visst vettu. Sitter och dricker lite i väntan på att åka. Ikväll blir det feeest med chicksen, och det ser jag verkligen fram emot! Det var alldeles för länge sen vi sågs, och ännu längre sen vi festade ihop! Jag har aldrig haft tråkigt när jag har festat med dem, så när tillfället finns så får man ju passa på! Tyvärr så kunde jag inte ta mej till Götene för att joina dom för lite för-hinkande. Så istället så sitter jag hemma och chillar. Jag är ju så sjukt långsam i vanliga fall, så det kanske passar ganska bra iallafall. Back in the days när man fortfarande gick lös så dök jag sällan upp på förfesten innan 21 haha. Så jag tar mej tid att ta det lugnt och göra mej i ordning hemma, så möter jag upp dem sen när det är dags för utgång. Det funkar det också! Jag har en flaska gott på kylning, ett glas på bordet och Street Party på The Voice.

Nu är det dags för en tur in i klädkammaren och gnälla lite för mej själv att jag har för lite kläder ;)

Absolut.

Publicerad 2009-11-28 18:08:16 i Allmänt,

Det blir inget städ ikväll fanemej.
Ibland löser sig saker och ting alldeles utmärkt.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela