Ingrid - Mamma till två sessor

Desperate Housewives vs Champions League

Publicerad 2008-09-30 20:14:40 i Allmänt,

Svårt. Om jag haft makten över fjärrkontrollen hade det blivit DH. Men nu så har ju inte jag det.. Sitter därför och laddar hem de sista avsnitten på säsong 4 så jag kan börja hugga in på säsong 5 snart :D Älskar den serien, sjukt underhållande!

Blir nog inget bak ikväll, Pär hade med sig en jävla massa tvätt, så jag vet ju vad jag ska göra hela natten.. :/ Nej, men jag har bara 1 maskin kvar att tvätta, sen börjar det eviga väntandet på att allt ska torka. Värdelöst torkrum i den här byggnaden! Tackar Gud för att det finns en torktumlare iallafall, så man får undan underkläder och handdukar snabbt. Ska alldeles strax ner och hänga upp våt tvätt, och slänga in sista maskinen. Jag tycker faktiskt det är helt okej att tvätta, men dock inte på kvällen. Källaren i det här huset är riktigt kuslig. Långa mörka korridorer, och efter ett visst antal minuter släcks lamporna i källaren så man får gå iväg och tända igen. Som tur är så är det vanliga lysrör i själva tvättstugan och torkrummet, men ändå! Riktigt läskigt.. Jag lär ju inte gå ner själv i natt och hämta tvätten iallafall.

Funderar över kvällsmaten ikväll. Vet inte riktigt vad jag är sugen på! Men det lutar mot köttbullar, mos och brunsås, det är faktiskt riktigt gott.. :) Får se om jag kanske får nåt annat förslag sen.
Nej, dags att gå ner till äckel-källaren för att ta hand om tvätten och få upp pulsen lite. Och då menar jag inte på ett motionerande sätt. Snarare skräck-sättet.. :P

Powernap.

Publicerad 2008-09-30 17:54:51 i Allmänt,

Haft galen huvudvärk idag. Sån där goo där det känns som en liten pyttemänniska sitter med hacka och letar guld på insidan av ens skalle. Mmm skööönt!
Blev en liten powernap nu, sådär lagom innan det är dags för tvätt! Vände upp och ner på en tröja för att dra igen dragkedjan på den, och ut ramlade massa damm och tegelgrus. Tröjan hade använts vid takläggning. PÅ MITT NYSTÄDADE GOLV FÖR HELVETE! Fick ett litet lätt anfall innan jag torkade upp skiten med en trasa. Väntar på Pär nu, skulle tvätta lite åt honom också nu när jag ändå höll på.

Ikväll blir det nog lugnt, pratades om att kanske promenera bort till Ricardo för att kolla lite på fotboll, men han ringde sen igen och upplyste om att det kanske skulle kunna bli en lite spänd kväll för det var fler som ville komma. Tråkigt att det ska bli så. Men men, onödigt att utsätta någon för det, så vi får stanna hemma och kolla på boll. Då kan jag dessutom leka lite i köket, kanske baka lite? ;)

Bröd eller nånting mumsigt? Svårt val!

Rent och fint!

Publicerad 2008-09-30 10:39:45 i Allmänt,

Igår blev det grovstädning. Dammsög, diskade, dammtorkade med massa rengöringsmedel, gjorde rent toa, allt! 3, nästan 4 timmar tog det!! Sinnessjukt.. Allt förutom att skura dom här jävla golven.. Insåg att jag har ju faktiskt ingen mopp, men jag brukar låna Sofies, och jag orkar INTE gå bort till hennes nya lägenhet för att hämta den, skura, och sen lämna den. Så tyvärr är det fortfarande fläckar på golvet :( Ska försöka styra upp en mopp idag tänkte jag.

Idag har jag väl inga stora planer direkt. Ska ringa min hyresvärd nu och ordna OCR-nummer till hyresavin. Bädda sängen. När Ricardo slutat jobba skulle vi ta en fika, men det är ju inte förrän efter 16 nån gång. Frågan är ju då vad jag ska roa mej med när jag är själv hemma? Baka lite kanske? :D

Nån som ska göra nåt roligt idag?

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela