Ingrid - Mamma till två sessor

Skolavslutning och piss-regn..

Publicerad 2009-06-12 11:18:09 i Allmänt,

Lugna, sköna dagar i soffan. Utan att behöva ha dåligt samvete dessutom eftersom det bara regnar hela tiden.. :(

Idag har jag varit på skolavslutning. Visserligen så var det ju avslutning för alla 3 småsyskon, men jag gick bara på den minstes. De andra klarar sig nog bra ändå :) Nu ska vi snart iväg tillbaka till Götene där vi ska äta en trevlig familjelunch. Det blir även mitt första besök på Köket sen början på november. Fan vad fort tiden går.. Hoppas det blivit gott igen, känner att de tappat lite i kvalitén faktiskt. Men men, vi får hoppas :)

Orkar egentligen inte skriva mer nu, ville bara slänga in nånting. Ska vara social med mina föräldrar lite. Efter lunchen idag ska jag bara slänga på mej mjukiskläder och mysa hela dagen. Tror jag :)

Det var inte igår.

Publicerad 2009-06-09 12:45:31 i Allmänt,

Bloggen har legat lite på is ett tag. Har haft bekymmer att lösa och helt enkelt inte varit på topp. Men nu är jag tillbaka! Kan inte lova kontinuerlig uppdatering, men så gott jag kan iallafall :) Hoppas ni har saknat mej?

Det var fanimej 3 veckor sen jag skrev nånting i bloggen senast. På sätt och vis kan man väl säga att jag har haft fullt upp, men ändå inte. Bekymren hopade sig och jag började få panik. Men de här 3 veckorna har varit bra. Har varit lite överallt och gjort lite allt möjligt, tagit tag i saker och löst dem så gott jag kunnat. Nu mår jag bra mycket bättre än jag gjort på länge :)

Känner att många av kompisarna har hamnat lite i skuggan av min självömkan det senaste, och det ger mej dåligt samvete. Men ibland behöver man ju ordna upp lite saker, och de verkar ha haft förståelse för det.
Just nu hänger jag med Aida på bibblan, vi väntar på att Sofie ska sluta jobbet så ska vi tjejer gå och ta en fika. Ska bli riktigt roligt! Saknar mina pärlor. Egentligen vet jag inte om det är en så god idé att jag ens är ute. Kände i söndags att jag började få ont i halsen, och igår kväll hade vita prickar slagit rot i halsen. Inte alls roligt :( Så nu är det väl bara att vänta och se ifall det utvecklas till halsfluss eller om det bara är en vanlig förkylning. I vilket fall så är jag faktiskt inte jättesugen på att bli sjuk.. Fast iofs så kan det ju vara lite mysigt. Ligga i sängen, kolla på film och bara vara äcklig.

Innan jag avslutar det här inlägget måste jag bara berätta en sak till. Jag har sett Twilight nu.  Se den, förälska dej och ge fan i Edward Cullen. Han är min. ;)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela