Ingrid - Mamma till två sessor

Blommig inspiration

Publicerad 2013-07-30 08:36:00 i Nytt till hemmet/garderoben,

Jag har länge varit så sugen på att gå på loppis och hitta vackra, tunna porslinkoppar med vackra målade blommor på. Det är Elina som varit bloggaren som inspirerat mej till detta! Jag älskar hennes vackra bilder på sitt té som dricks ur jättefina koppar. Det ger ju en helt annan känsla än att dricka ur en stor tråkig mugg haha..
 
Förutom Second Hand-affären nere i stan som har väldiga överpriser och de två som ligger på andra sidan stan så är det väldigt ont om just vanliga loppisar. Det förekommer sällan här! Därför har jag heller inte fått tillfälle att faktiskt gå på loppis och leta efter koppar (sen jag fick för mej att jag vill ha det). Men när jag var hos min syster på besök så visade det sig att hon hade några som jag kunde få! De var lite mindre än vad jag tänkt mej, men väldigt fina! Så de fick följa med hem, plus att hon skulle titta på farmors gamla porslin som var undanlagt hos henne för att se om hon kunde hitta nåt mer.
 
 
6 koppar med tillhörande fat fick följa med mej hem och står nu i vårt nyinköpta vitrinskåp. Såå fina! Jag är nog lite förälskad måste jag erkänna :) Men dessa är ju mer för kaffe, så jakten efter lite större modeller pågår ännu. Jag är ju en tédrickare och måste ju ha en kopp till det.
 
 
 
 

Måndagslistan vecka 31

Publicerad 2013-07-29 07:48:26 i Måndagslistan,

Idag, måndag är jag glad för att...
 
♥ Lily nu vänder sig om även från rygg till mage. Nu vänder hon sig åt både från rygg till mage och tvärtom.
♥ Vi har köpt en cykelstol till Zelda, så nu blir det massor av cykelturer till hennes stora lycka!
♥ Vi möblerade om i helgen, och vi är jättenöjda.
♥ Igår kom lite efterlängtat regn.
♥ Vi förhoppningsvis hinner träffa våra underbara vänner när de kommer hem på besök från Oslo i helgen ♥
♥ Augusti inleds på torsdag, oj!
 
Idén om måndagslistor kommer från Jenny, och även om hon slutat blogga så är jag glad att måndagslistorna lever vidare! Måndagar är inte så roliga och då är det ett bra tillfälle att tänka på vad man är glad för istället.
 

Inte som det verkar

Publicerad 2013-07-28 09:42:03 i Music for my soul,

Den här tjejen såg jag på Nyhetsmorgon förra året och gillade henne direkt! Men som med allt annat så föll hon i glömska, tills jag hörde henne nånstans i nån högtalare. I en affär kanske? Jag vet inte, men Syster Sol var tillbaka i hjärnan :)
  

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela