Ingrid - Mamma till två sessor

Gott nytt år!

Publicerad 2010-12-31 17:00:00 i Allmänt,

Nu är det väldigt snart dags att avsluta 2010 och välkomna 2011!
Jag önskar er ett år fyllt av lycka, kärlek och framgång!

Gott nytt år mina kära läsare!


Nyårsafton

Publicerad 2010-12-31 09:51:44 i Allmänt,

God morgon mina små höns! Och nån eventuell tupp som kikar in här ;) Idag är det självaste nyårasfton!

Gårdagen var lugn och sansad. Vi spelade lite bingolotto, grabbarna drack lite öl och det blev ett par omgångar av monopol. Tyvärr. Jag är så trött på det där spelet nu så jag vill helst av allt bara slänga ut det från balkongen! Nu vann jag ju visserligen en av omgångarna igår, men ändå. Jag har tröttnat! En annan kompis kom förbi senare på kvällen och han hade aldrig spelat det förut, så han valde att bara titta på denna gång. Men nu är han sugen! Jag har erbjudit honom min plats vid bordet :) Klockan närmade sig 2 när vi sa godnatt allihopa, så sent blev det iallafall.

Och idag är det sista dagen för detta år. Jag har sett att det är många bloggar som återblickat på 2010 med listor, bilder och så vidare. Men jag kommer inte göra det. Dels för att jag inte ha några bilder, men också för att jag inte gjort särskilt mycket heller. Det har varit ett väldigt lugnt år, precis som jag ville. Det finns inte heller många kort från det gångna året, så det är nåt som jag måste bli bättre på tills nästa år: Ta mer kort! Även om det inte är just för bloggen så är det ju för att ha som minnen.

Planerna för kvällen är någorlunda spikade. Vi har fått tiden 17,30 som vi ska vara hos gubbens ena syster med familj. Där ska vi träffa gubbens bror med familj och ytterligare en familj. Det ska ätas god mat från Köttex, drickas gott och umgås. Kommer bli kanon! Vi ska kanske upp dit lite tidigare, men det berodde på om gubbarna skulle basta innan eller inte.

Men jag har beslutsångest inför en sak: måla naglarna eller ha lösnaglar?
Jag klippte ner och filade naglarna för några dagar sen, så de är ganska korta. Ska jag måla dem i guld eller ska jag ha lösnaglar kanske?För om jag ska ha lösnaglar så har jag ju två olika att välja på; fransk manikyr eller lila med vita blommor på.

Hjälp! Vad tycker ni? Guldlack på mina vanliga naglar eller lösnaglar?Jävligt dålig bild. Det är vanliga fransk manikyr som är rosa med vit tipp, inte nästan självlysande som på bilden..Eller de lila med vita blommor? Tufft val!

Hörlurar

Publicerad 2010-12-30 18:57:00 i Allmänt,Provar lillebrors nya hörlurar hos mamma och pappa. De var riktigt bra! Hörde ingenting förutom radio :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela