Ingrid - Mamma till två sessor

Vi har överlevt!

Publicerad 2012-03-30 21:16:11 i Allmänt,

Halloj mina finingar!

Det har nog aldrig varit tyst i bloggen såhär länge! Ingen uppdatering sen i lördags, skandal! Vi har haft så mycket att göra och dagarna har rullat på i ett snabbt tempo, det har helt enkelt inte funnits tid över varken för att sitta vid datorn eller titta på tv!

Om vi går tillbaka så långt som till helgen så hade vi vår underbara Lina-Lina på besök! Hon kom lagom till att vi hade flyttat klart och kunde då leka med lillstumpan medans vi placerade ut de sista sakerna på sina platser. Det var sååå kul att ha henne här, och vi saknade henne redan när hon satte sig i bilen ♥

Under veckan som gått har vi haft fullt upp med att "bo in" oss i den nya lägenheten och småplocka lite granna. Lillan har verkligen bott in sig ordentligt, hon älskar alla stora ytor och att hon dessutom har ett helt eget rum med bara hennes saker i! Dessutom så har hon varit lite extra mammig, och i veckan såg jag anledningen; en tredje tand hade spruckit igenom i överkäken. Och en fjärde är på gång för det är alldeles vitt i tandköttet för det stramar över tanden. Med andra ord så har hon fått tre (med en fjärde på väg) tänder på MINDRE än två veckor! Stackars lilla Z, då förstår jag att hon är mammig!

Idag har vi städat ur den gamla lägenheten, så nu är det bara att hålla tummarna för att besiktningen går igenom på måndag morgon. Jag skulle så gärna vilja sätta mej och läsa och kommentera en massa bloggar nu, men jag är heeeelt slut! Dessutom så har Z fortfarande feber från dagen, så jag tänkte krypa ner i sängen så snart den store älsklingen kommer hem. Ni förlåter mej väl? Jag kommer alltid tillbaka, även om det dröjer lite :)

Jag hoppas att ni har det bra! ♥Bildlöst är lika med tråkigt, så jag bjussar på en gammal soluppgång!

Jag börjar se ett slut

Publicerad 2012-03-24 21:17:38 i Allmänt,

Cha cha bloggeeeeen! (Det är Lina-Linas fel)

Igår var det full rulle hela dagen lång! Vi flyttade det sista igår och började packa upp allting. Stupade i sängen strax efter 23 för att sen gå upp klockan 6 igen, puh! Även idag har vi hållit på och packat upp och grejat, så nu är det bara det allra sista småplocket kvar. Jag blev lagom kinkig över att inte ha gardinstänger så att det räckte till så två rum är nu utan gardiner. Ser en aning tråkigt ut! Men jag hoppas på att komma iväg till Second Hand så jag kan leta några billiga stänger, för jag är inte så sugen på att köpa nya, dyra när man kan köpa billigt och begagnat ;)

Det kommer fortsätta vara dåligt med internet-tid för min del tills vi är färdiga, men jag ska försöka kika in och säga HEJ!

Halvdöd

Publicerad 2012-03-23 07:44:41 i Allmänt,

God (?) morgon!

Jag känner mej helt trasig. Igår började vi packa ner det mesta och fick hjälp att köra lådor och kassar bort till den nya lägenheten. Det blev mycket spring upp, ner och bort till den nya! Dessutom så blev det många, många kassar för handdukar och lakan kunde lika gärna stoppas i dem. Vi fick dit hela bokhyllan och satte ihop den igår kväll så att vi kunde packa upp några lådor med böcker och prydnadssaker, och vi plockade upp de sakerna från köket som vi hade flyttat. Nu är det bara de själva möblerna kvar att flytta; sofforna, sängen och allt det. Och resten av köket; porslin, kastruller och så vidare. Dessutom har vi även källaren kvar, men det är ju inte så mycket heller. Det ska ju bara transporteras liksom. Puh, det här med att flytta är slitigt!

Sängen är ju redan nedmonterad så vi har sovit på varsin soffa inatt, med täcken utan påslakan och kuddar utan örngott eftersom jag tvättade dem igår och sen råkade de hamna i nya lägenheten. Det ekar här! Det är när man flyttar som man inser hur mycket saker man egentligen har.

Jag ska alldeles strax väcka min älskade så att vi kan stoppa i oss lite frukost innan det är dags att hugga tag i det hela. Om några timmar kommer mina föräldrar hem med vår lilla Z och hjälper oss dessutom med möblerna. Snälla päron jag har va? ♥ Fast pappa gör det nog mest för att han vet att han blir bjuden på käk sen hahahaha.. I vår familj så gör vi i princip vadsomhelst, bara vi får nåt GÖTT för det sen ;) Förresten, solen skiner för fullt även idag och det kommer nog bli ett strålande väder! Är det inte underbart?

Ha nu en riktigt härlig dag allihopa!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela