Ingrid - Mamma till två sessor

Sista dagen att tävla om ett presentkort från Smyckesboxen.se

Publicerad 2011-11-30 12:00:00 i Allmänt,

Ni har väl inte glömt att vara med i tävlingen om ett presentkort från Smyckesboxen.se?

Idag är sista dagen på tävlingen, och den avslutas klockan 20,00 ikväll! Därefter kommer inga fler kommentarer att godkännas! Och som det står i tävlingsreglerna, två kommentarer är två lotter! Glömmer ni att lämna ytterligare en kommentar blir det tyvärr bara en lott vid dragningen..

Så skynda er att tävla nu, för ett presentkort såhär före jul vore väl inte fel? ;)

Tävlingen hittar du
HÄR!Några av alla fina saker som finns hos Smyckesboxen.se!

Och halsbandet som jag beställde från Smyckesboxen.se :)

Om Anders slaskar, julen braskar.

Publicerad 2011-11-30 09:24:16 i Allmänt,

God morgon godingar!

Kan ni tänka er att det är den sista november idag? När jag och snuttan gick upp vid 7,40 så var det fortfarande lite mörkt ute och termometern visade 6 plusgrader. Vid den här tiden förra året var det massor med snö! Vi får väl se om det kommer nån innan jul. "Om Anders slaskar, julen braskar." sa alltid min farmor när jag var liten, så det får vi hoppas på!

Idag är det då jobb som gäller! Ska bli riktigt skoj, även om det är inventering. Så länge jag håller mej undan från choklad- pch tuggummihyllan och glassboxen så borde vi ju bli färdiga tills ikväll! Det är alldeles för mycket saker och jag är ju ingen stjärna på att räkna direkt haha! Men det ska nog gå bra, det brukar det göra :)

Om nån timme kommer mina föräldrar hit för att hämta Zelda. Jag hoppas innerligt att hon är snäll när hon är hos dem! Hon har haft ett par riktigt jobbiga dagar, men igår kväll och nyss så gick det faktiskt ganska bra att natta henne. Det är bara att hoppas att hon fortsätter så :) Fast mina föräldrar har ju fyra barn, de är ganska härdade när det gäller trilskande bebisar hehe..

Jag skulle gissa på att det inte blir nåt bloggande ikväll när jag kommer hem. Då lär jag bara krypa ner i soffan med gubben och köra igång en film och stenslockna! Det ska bli riktigt mysigt med lite egentid tillsammans ♥ Och att få sova ut såklart!

Ha en riktigt fin onsdag allihopa!En bild från förra vintern.

Vi lever!

Publicerad 2011-11-29 15:45:00 i Allmänt,

Hallååå mina kära!

Det har verkligen varit knäpptyst här inne i ett par dagar, och det beror på att vi inte mått så jättebra här. Lillan fick ju som sagt sin andra tand i fredags och det har präglat hela helgen. Hon har varit fruktansvärt jobbig att få att somna, för så fort man lägger henne ner (både själv och i famnen) så illtjuter hon! Det har varit riktigt jobbigt och tagit på krafterna, så igår trodde jag faktiskt att jag också blivit sjuk. Jag mår mycket bättre idag, men är fortfarande lite hängig faktiskt. Lillsnuttan mår också bättre, förutom det här med att somna då. Men förut la jag ner henne i vagnen och körde ut henne på balkongen och körde henne fram och tillbaka en halvtimme. Sen in, lite tutte och hon slocknade. Nu har hon legat i vagnen på balkongen och sovit i två timmar! Och oroa er inte, jag kollar till henne hela tiden och känner efter så att hon inte är kall ;)

Imorgon är det jobb som gäller för min del, inventering. Och Z ska hem till mormor och morfar på dagen. Om allting går bra och hon inte blir ledsen så ska hon sova över där också! Eftersom hon har varit dålig i helgen så är det ju inte omöjligt att hon är lite mammig. Men jag hoppas att det ska gå bra! Det kan vara skönt för henne att mysa med nån annan än oss, och väldigt skönt för oss att få sova ut och ladda batterierna. Det behöver man då och då!

Nu tog jag precis in lillpruttan här så vi ska mysa lite granna, men jag ska försöka svara på kommentarer och läsa lite bloggar så snart jag kan!

Hoppas att ni har det bra!Från en höstpromenad för ett tag sen.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela