Ingrid - Mamma till två sessor

Familjeekvation

Publicerad 2015-02-26 08:04:34 i Inredning,

Tavlor, posters, affischer och foton är nånting som knappt existerar på våra väggar. Dels flyttade jag en del innan vi skaffade barn så det kändes meningslöst att sätta upp några. Men dels så hittar jag sällan nånting som jag känt att den här passar mej och vårt hem! Det finns mycket som är fint men det är svårt att hitta nånting som jag känner en personlig anknytning till.
 
Men så ramlade jag över Kokosbutiken av en slump när jag klickade runt på Tradera. Jag tyckte att de hade fina och lite annorlunda posters och blev nyfiken på deras hemsida. Väl där inne såg jag en poster som jag kände direkt att jag ville ha hemma! Den beställdes samma kväll och några veckor senare kom den på posten.
 
 
Familjeekvation heter den. Den är enkel, personlig och alldeles perfekt ♥
 

Om jag gillar nyheten? Japp!

Publicerad 2015-02-23 06:45:47 i I köket,

När det vankas nyheter i chokladhyllan brukar jag vara snabb med att testa! Så när jag för nån månad sen såg att Marabou skulle släppa en nyhet i form av Japp Mjölkchokladkaka blev jag ju väldigt nyfiken! Japp är en favorit, och som chokladkaka borde den ju vara väldigt god!
Besvikelsen var då total när jag läste att den bara skulle finnas på Hemmakväll de närmaste veckorna för att sen komma ut i vanliga butikerna, för Hemmakväll finns inte i staden jag bor i. Tur var det att min kära lillasyster och hennes sambo hade vägarna förbi Hemmakväll och då köpte med sig en chokladkaka till mej!
 
Vad tyckte jag om den då? Alltså, den var ju väldigt, väldigt god. En aning mäktig kanske, och jag hade nog önskat liiiite mer kolafyllning i den. Men god, det var den verkligen! 
 
Har ni testat denna?
 
 

Ljuvliga koppar

Publicerad 2015-02-21 07:50:54 i I köket, Inredning,

Om det är nånting jag älskar så är det gamla, fina koppar med fat. Jag älskar dem! Tyvärr är det ont om loppisar som jag kan ta mej till, men om jag är på en eller besöker nån Second Hand eller Antikaffär så är det alltid kopparna jag smyger bort till.
 
Dessa två fina koppar med fat fyndade jag i den lokala antikaffären för några månader sen för halva priset. Den blå vågar jag inte dricka ur då det ser ut som en massa sprickor i den. Det känns inget när man rör vid dem och kvinnan i butiken sa att den var fullt funktionsduglig, men den får stå som prydnad i vitrinskåpet. Men tekoppen från Rörstrands Gröna Anna-serie används däremot varje dag och jag älskar den innerligt! Den är en daglig påminnelse om min farmor som gick bort nyligen. Hon hade såna här och brukade dricka kaffe ur dem förr. Så när jag dricker ur min tänker jag på henne och all tid som spenderades med henne.
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela