Ingrid - Mamma till två sessor

Law and Order

Publicerad 2010-02-28 23:41:18 i Allmänt,

Nu är det nog snart nog. Känner att jag bara blir tröttare och tröttare, så jag fattar inte varför jag envisas med att hålla mej vaken.. Har suttit med en gammal kompis på msn i nån timma, och jag kommer inte ihåg så mycket av vad vi pratat om. Just nu skriver vi iallafall om filmer, men vi kommer inte riktigt överens på den punkten :) Jag är nästan aldrig ute på msn nuförtiden, men ikväll fick bli ett undantag. I vanliga fall hade det varit sjukt kul att prata med honom, men just nu är jag så trött så jag är på gränsen till medvetslös. Ska lägga mej ner på soffan och kolla på Law and Order på 3an och kanske somna lite granna..

Natti natti y'all!

Utan ork.

Publicerad 2010-02-28 22:20:16 i Allmänt,

Helt slut, idag igen. Jag orkade inte fundera mer över vad jag skulle göra åt mej själv till kvällsmat. Sjukt oinspirerad och för hungrig för att orka bry mej så slängde jag på en gryta vatten med två varmkorvar i. Det får bli kokt korv med bröd till kvällsmat! Men det funkar ju i brist på annat. Får bli en godare middag imorgon istället :)

Vad kollar ni på just nu? För min del är det Inside Man på TV3 som gäller! Har sett den förut och den är faktiskt riktigt bra! Jag älskar Denzel Washington!

Inside man

Amerikanskt kriminaldrama från 2008. Det perfekta bankrånet utvecklas till en dödlig katt och råtta-lek mellan ett kriminellt geni, en målmedveten polis och en power broker med dolda avsikter. Minuterna tickar förbi och situationer blir alltmer spänd - ett felsteg kan betyda katastrof för en av dem.

I rollerna: Denzel Washington, Clive Owen, Jodie Foster, Christopher Plummer, Willem Dafoe. Regi: Spike Lee.

Bild och text från tv.nu

Good girl!

Publicerad 2010-02-28 21:21:33 i Allmänt,

Äntligen KLAR! Hämtade sista tvätten för en liten stund sen och hängde upp i badrummet, så nu är 7 timmars tvättande äntligen till ända! Under tiden har jag fixat allt det andra, så nu är verkligen allting klart och det känns sååå skönt! Man känner sig så himla duktig när man är färdig också :) Det blev ingen rolig playlist, tekniskt handikappad som jag är så fattade jag inte varför den ena högtalaren inte funkade när jag körde media player, men varför båda funkade när jag körde vlc. Dessutom så visste jag inte om jag ens kunde göra en playlist med vlc? Därför gav jag ganska mycket fan i det och lyssnade på The Voice webbradio istället, funkade precis lika bra! :)

Men nu över till det stora problemet: kvällsmat. Jag har ingen aning om vad jag ska äta. Hela köket är fullt med mat men jag vet ändå inte vad jag ska göra! Åt precis en skiva limpa med Kalles prickiga på för att stilla den värsta hungern, men jag känner ändå att jag måste ha mat! Men när man är ensam så är det inte särskilt roligt att stå och laga mat, så det måste ju vara nåt snabbt och lätt. Några bra tips kanske?

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela