Ingrid - Mamma till två sessor

Tröttnat

Publicerad 2010-07-31 18:29:34 i Allmänt,

Hur mycket jag än älskar min 3310 är jag ändå arg på den. Vore roligt att kunna prata i längre än 5 minuter innan den stendör..
Ja, det är batteriet som är slött. Men jag vill hellre ha en ny telefon än denna :(


"Nya" hobbyn

Publicerad 2010-07-31 14:45:25 i Allmänt,

Jag har ju klagat lite över att inte ha nåt att göra, så igår tog jag tag i saken. Tillfälligt.
Trots att jag inte är jätteduktig på det så har jag alltid gillat korsord. När jag bodde hemma brukade jag och pappa ibland sitta lutade över ett korsord med varsin kopp och hjälpas åt. För han kunde lite mer än mej, men jag stavade bättre än honom, så då körde vi teamwork :)

Gud vet hur många gånger jag fått skit för tidningarna jag köper.
Jag kan utan problem köpa med mej den senaste Allers när jag är iväg och handlar. Dels för alla recept och dels för alla korsord. Och är man i min ålder är det tydligen inte okej haha!
Men igår köpte jag med mej en korsordstidning när jag hoppade in och köpte mjölk. Så innan jag slocknade på soffan igår så hade jag iallafall lite pyssla med!Det här korsordet är helt färdigt!
Men det är ingen idé att jag berömmer mej själv för det. För eftersom det var länge sen jag "kryssade" så köpte jag faktiskt en lätt tidning haha! Jag berättade skrattande att det var för att jag skulle få känna mej iallafall lite smart ibland ;) Så får vi se om jag klarar av att jobba mej upp till de svåra kryssen!Men nu har jag iallafall nåt att tänka på! Kanske skulle börja prenumerera? :)

Gillar ni att lösa korsord?

På gång

Publicerad 2010-07-31 12:19:50 i Allmänt,

Det går långsamt framåt. Tänkte att jag lika gärna kunde städa lite i brist på annat, så nu är köket klart. Men det ringer ju i telefonen hela tiden haha! Pratade med min kära pappa förut, han hade fått hem hängmattan som jag vann till honom. Eftersom det var en överraskning hade han ingen aning om varför han fått en avi, och tänkte inte hämta den först. Så mamma hade fått berätta alltihop för honom. Men han var så glad så! Han tänkte absolut inte dela med sig av den iallafall haha.. Han är ju så söt!

Jaja, det är väl lika bra att fortsätta.. :) Vad gör ni idag då?

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela