Ingrid - Mamma till två sessor

Bounce back

Publicerad 2012-07-31 09:11:20 i Allmänt,

God morgon!
 
Nu är det dags att få lite liv i den här bloggen igen, eller vad säger ni? Jag har varken haft ork, tid eller lust att uppdatera här inne eller sitta vid datorn alls faktiskt. Det har varit full fokus på familj och jobb, och det borde det ju vara också. Men liiiite bättre än såhär ska jag ju kunna åstadkomma!
 
Jag var uppe med tuppen imorse, redan 6,00 studsade jag ur sängen! Satte på kaffe, fixade mackor och sen fortsatte jag med disk, vattna blommor och frös in rester från kylen. Allt detta innan 7! Passade på att äta frukost i lugn och ro till Nyhetsmorgon och sen bäddade jag ner mej i soffan en stund och kollade två avsnitt Criminal Minds, samt ringde och bokade om ett möte. Och kolla vad klockan är! Tänk om man vore såhär effektiv varje morgon!
 
Nu ska jag kladda på ansiktet, byta om och bege mej mot Götene och jobb om en stund. Hoppas att ni får en fin dag!
 

Måndagslistan vecka 31

Publicerad 2012-07-30 17:54:36 i Allmänt,

Idag, måndag är jag glad för att...
 
♥ Vi har haft en riktig toppenvecka med världens bästa Lina-Lina och P!
♥ Vi har haft en väldigt glad liten tjejja som fått massor av uppmärksamhet, precis det hon gillar :)
♥ Jag bara jobbar dag-pass den här veckan, skönt!
♥ Vår lilla tjejjis gör framsteg! Hon går jättemycket, raskar på stegen när hon ska "komma undan" och klättrade förra veckan upp i soffan alldeles själv. Inte en lugn stund här med andra ord!
♥ Det lutar mot en dejtkväll med min älskade M på tu man hand i veckan. Det gillar vi!
 
Fler måndagslistor hittar du hos Jennyn!

Semester, fast ändå inte

Publicerad 2012-07-27 08:48:19 i Allmänt,

God morgon!
 
Bloggen har ekat tom i en hel vecka, och det har faktiskt varit skönt! Man kan säga att vi haft lite semester den här veckan, fast ändå inte. I måndags kom våra fina Lina-Lina och hennes P och det är sååå kul! Zelda har haft väldigt roligt med sin söta faster under tiden som jag och M jobbat, och såklart under resten av sin vakna tid också. Hon stormtrivs med att vara i centrum.
 
I tisdags så åkte vi fyra till Skövde för en löjligt god middag på Joe's Steakhouse i Skövde och sen tillbaka till Skara för en omgång med äventyrsgolf vid hotellet. Väldigt roligt! Okej, jag vann inte. Men det var skoj ändå :) Annars så har vi mest tagit det lugnt och bara njutit av att umgås. Det hinner ju gå några månader mellan varje gång Lina är här, och P kan bara komma nån gång om året. Så när de väl är här vill man ju få så mycket kvalitetstid som möjligt! Särskilt eftersom jag och M jobbat i veckan också. Men några dagar till har vi allt på oss!
 
Just nu sitter jag på bibblan i väntan på jobb. Fyndade en gammal ungdomsbok här förut för en ynka liten femma, bra! Det är också en sån där bok som jag läste när jag var liten och som jag tänkte vore roligt att ha. Känner att det här kommer nog bli en last! Iallafall så börjar jag jobba om en liten stund, och idag är en sån där dag då jag är extra tacksam över att bara jobba halvtid. Jag vill bara lägga mej och sova några timmar! Trött trött trött, hela tiden så trött.
 
Nån dag nästa vecka ska jag sätta mej och svara på alla era fina kommentarer som ni har lämnat här medans jag varit borta, och läsa ikapp hundratals inlägg på bloglovin som fått ligga och samla på sig under veckan. Men det får vänta tills vårt besök åkt hem och lillälsklingen inte är hemma, men det gör ju inget eller hur :)
 
Hoppas att ni har det bra allihopa!
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela