Ingrid - Mamma till två sessor

Månadens VIP-utskick från R.E.D.D Free

Publicerad 2013-11-29 08:37:32 i Tips - Smink och Personvård,

Månadens VIP-utskick från R.E.D.D Free är i samarbete med Lactacyd, en kampanj utformad av kvinnor för kvinnor!
 
För en tid sedan så fick jag och över 6000 andra Reddville-medlemmar chansen att tycka till om Lactacyd i en kundundersökning, som sedan fick vara grunden till deras nya reklamkoncept. Toppen tycker jag!
Lactacyd erbjuder en hel serie av milda och kliniskt bevisade rengöringsprodukter. Produkterna är skonsamma, har rätt pH-värde för huden och underlivet och kan därför användas varje dag. Dessutom innehåller Lactacyd naturlig mjölksyra som hjälper till att bevara din naturliga pH-balans. Förutom den flytande tvålen består serien även av duschcreme, intimtvål och intimmousse.
 
 
 Under några dagar till har du chansen att klicka hem Lactacyd's produkter med hela 30% rabatt (och fraktfritt) hos Apotea genom att där ange kampanjkoden lactacyd. Klicka här för att komma direkt till erbjudandet!
 
 
Inte signat upp dej hos R.E.D.D Free än? Gör det! Att varje månad få en ask med tamponger hemskickade är riktigt bra! Det som gör det ännu bättre är ju dessutom att de är gratis. Det enda man behöver göra är att fylla i en kampanjutvärdering när man fått sina tamponger, och så är du garanterad ett utskick även nästa månad.
 

När tid och lust inte finns

Publicerad 2013-11-26 14:50:19 i Allmänt,

Hallå!
 
Ja just det, jag lever! Inläggen har sakta men säkert ebbat ut här i bloggen och den har nästan dött. Men inte jag! Dagarna rusar iväg i sinnessjukt snabb takt, det är nästan skrämmande! Tjejerna tar upp precis all min tid så att sitta vid datorn har jag oftast inte lust eller tid med, antingen eller haha.
 
Zelda blir 2,5 år i december och hon har verkligen blivit stor på en gång. Hon pratar massor, och då menar jag MASSOR! Saken är att hon dessutom har ett väldigt stort ordförråd och är väldigt bra på att prata, så man kan liksom sitta och föra en dialog med henne. Väldigt kul! Och ibland inte så kul haha! Som när jag blev arg på henne för att hon bråkat och sa att hon var dum som gjort så. "Nej du är dum mamma!". Då vet man inte om man ska skratta eller gråta. Allting ska också göras "alldeles själv" som hon så fint uttrycker det, så många saker tar lång tid numera.
 
Lily blev 8 månader för nästan två veckor sen, och med henne är det aldrig en lugn stund. Hon kryper omkring på upptäcktsfärd i hela lägenheten, sätter sig upp själv och drar sig upp och ställer sig mot möbler. Nu har hon börjat släppa taget också för att byta från t.ex soffan till bordet, men det är skills som hon inte klarar än haha. Hon har också börjat ta små steg längs med soffan nu, men inte så att jag räknar det som att hon går längs möblerna. Än. Ja ni förstår ju, jag blir ju i princip skelögd av att ha ett öga på henne och ett på Zelda hela tiden!
 
Jag har några inlägg som behöver komma upp på bloggen, och skulle dessutom gärna vilja bli liiite mer aktiv. Men vi får väl se vart det hela hamnar. Ni vet ju vart jag är iallafall! Jag finns iallafall på twitter där jag uppdaterar lite oftare Oompaloompan heter jag där.
 
Nu är det dags att runda av här, för det ska förberedas inför avfärd. Jag ska ta med mej minstingen och knalla iväg på utvecklingssamtal för Zelda om en liten stund. Ska bli så kul att få veta lite mer ingående hur hon utvecklas på dagis!
 
Kram så länge!
 
 

Måndagslistan vecka 46

Publicerad 2013-11-11 09:38:08 i Måndagslistan,

Idag, måndag är jag glad för att...
 
♥ Det var så kul att ha Vickis och Sara här i fredags, vi har saknat er! ♥
♥ Lilys framtänder där uppe är på väg igenom. Det blir nr 5 och 6 för henne :)
♥ Det blev ingen helgtripp för Zeldas del, men kanske ett mitt-i-veckan-äventyr istället.
♥ Jag gjorde en jättegod högrevsgryta igår! Och det blev så mycket att vi lär kunna äta den i flera dagar haha..
♥ Vi är ute i tid i år och redan köpt ett gäng julklappar. Kanske slipper stressen i år!
♥ Tradera finns så att man kan fynda :)
 
Idén om måndagslistor kommer från Jenny, och även om hon slutat blogga så är jag glad att måndagslistorna lever vidare! Måndagar är inte så roliga och då är det ett bra tillfälle att tänka på vad man är glad för istället.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela