Ingrid - Mamma till två sessor

Trött trött

Publicerad 2012-06-27 22:45:39 i Allmänt,

Det händer inte mycket här inne! Tid och ork räcker inte riktigt till för blogg och tävlande just nu. Istället är det jobb och familj som gäller, och bloggen får bli lite sporadiskt uppdaterad :) Ifall ni undrar vart jag tagit vägen!
 

Vinnaren - Namnnappar från Swebaby.se

Publicerad 2012-06-26 17:42:00 i Vinnaren är,

Den som väntar på nåt gott, eller hur? Det är dags att presentera en vinnare av ett paket valfria namnnappar från Swebaby.se!
 
GRATTIS SOPHIE SVEDUNG (utan blogg), du har vunnit ett paket med valfria namnnappar från Swebaby.se med motiveringen;
 
"Belle har precis kommit på att man kan kasta ut grejer från vagnen så de har börjat försvinna en del nappar, även hemma flyger dem iväg å gömmer sig och att gå å köpa nya nappar för ofta blir lite dyrt så vi är i extremt behov av nya!"
 
Jag mejlar dej under dagen!
 
 
Ett tips! Lägg till mej på bloglovin så missar ni inte när nya tävlingar dyker upp och vinnare blir presenterade!

bloglovin

Working class heroes

Publicerad 2012-06-26 07:23:09 i Allmänt,

God morgon!
 
Ett riktigt dåligt sätt att avsluta dagen, och starta den på, är att försöka sig på blogg.se. Trots att jag skriver in rätt lösenord så måste jag försöka att logga in igen eftersom det är "fel". Dessutom så är det segt, text försvinner och igår kunde jag inte få fram sidor och ibland gick det inte kommentera. Nog för att det blir lite strul när man gör om, men det har ju faktiskt gått ett tag nu.. Kom igen blogg.se!
 
Nu på morgonen har gubben åkt iväg på jobb och jag ska också alldeles strax ge mej av. Vi kollade på Wallander - Mastermind igår kväll som gick på tvn, så det blev alldeles för sent! Vilket också kändes när klockan ringde för nån timme sen.. Nu blir det först jobb, sen städning när jag kommer hem och ikväll har jag tvättid. Puh, det känns som att det kommer bli en lång och inte särskilt rolig dag!
 
Men lite glada nyheter mitt i allt gnäll är att vinnaren av valfria namnnappar från Swebaby.se kommer att presenteras lite senare. Skoj va?! Bättre sent än aldrig som de brukar säga.
 
Ha en skön dag godingar!
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela