Ingrid - Mamma till två sessor

Svar till Anonym

Publicerad 2013-01-29 12:37:17 i Allmänt,

Jag hade fått en anonym, men absolut inte otrevlig kommentar på nåt sätt. Men jag har ju för vana att kolla upp anonyma kommentarers IP-nummer eftersom det oftast är personer som bor i närheten av mej som kommenterar anonymt. Ni kanske minns hela den här otrevliga grejen som hände runt påsk när en jättemodig anonym person kommenterade om Zeldas första påsk, varför den inte var viktig för mej och varför jag inte ville fira med henne osv. Det visade sig ju också vara nån som bodde här i närheten.
 
Den här kommentaren var iallafall inte otrevlig eller dömande på nåt sätt, men jag kollade ändå upp den. Mycket riktigt så är det nån som bor inte särskilt långt ifrån mej.
 
Svar till dej: Tack så mycket! Ja, om det blir en flicka är namnet redan bestämt, men pojknamn har vi inte lyckats ena om än. Flicknamnet behåller vi för oss själva tills bebisen föds.
 
Anledningen till att jag ens tar upp det här är för att jag ogillar anonyma kommentarer. Särskilt när det känns som att det är människor man vet vilka det är, och när de påpekar eller undrar saker. Varför inte lämna namn eller mejladress? Är dessa anonyma människor rädda för att jag ska veta vilka de är och därmed inte svara?
 
Kan du inte stå för vem du är behöver du inte kommentera i min blogg överhuvudtaget.

Måndagslistan vecka 5

Publicerad 2013-01-28 09:25:49 i Måndagslistan,

Idag, måndag är jag glad för att...
 
♥ Vår lilla busunge kommer hem idag efter en helg hos mormor och morfar.
♥ Imorgon går vi in i vecka 35 (34+0).
♥ Min store lillebror fyller 20 år idag! GRATTIS! Det går verkligen vansinnigt fort..
♥ Målaren förhoppningsvis ringer vilken dag som helst så att vi snart får nya, fina tapeter i vardagsrummet. Längtar efter nytt och helt!
♥ Jag har fastnat helt för Vampire Diaries och hann kolla hela första säsongen nu i helgen.
 
Idén om måndagslistor kommer från Jenny, och även om hon slutat blogga så är jag glad att måndagslistorna lever vidare! Måndagar är inte så roliga och då är det ett bra tillfälle att tänka på vad man är glad för istället.

Megabloks från Lekexperten.se

Publicerad 2013-01-27 18:14:45 i Nytt till hemmet/garderoben, Tips - Barn,

Strax före jul hade jag en himla tur och vann Megabloks från Lekexperten.se hos Millah! Tyvärr verkade det som att de försvann på posten, men de var snälla och skickade nya till mej som kom fram förra veckan.
 
 
Zelda var först lite tveksam till vad man skulle göra med dessa klossar och kikade lite på dem, men hon kom ganska snart på hur de skulle användas!
 
 
Hon tycker att de är jätteroliga och älskar att bygga höga torn med dem! Det har blivit en hel del byggande som ni säkert kan tänka er haha.. Roligt för henne att variera mellan dessa och Duplo. Ett stort plus för förpackningen som även fungerar som förvaring. Jättebra!
 
Stort tack till både Millah och Lekexperten.se för denna fina och mycket uppskattade vinst!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela