Ingrid - Mamma till två sessor

Längtar ännu mer!

Publicerad 2012-10-31 18:18:05 i Allmänt,

Ni som känner mej och ni som följt mej länge vet att jag ÄLSKAR julen! Eller ja, tiden fram till jul mest. Adventsljusstakarna i fönstret, mina små tomtar och helt enkelt den mysiga stämningen som råder från Första Advent fram till Julafton. Så underbart!
 
I söndags önskade jag innerligt att det var en månad längre fram på almanackan för jag längtar så till advent. Det ska bli roligt att se Zeldas reaktioner på allting iår och vad hon kommer tycka. Förra året var hon ju bara ungefär ett halvår så hon tänkte nog inte så mycket på det. Äntligen en ursäkt för att gå loss känner jag! Så nu kikas det på julgardiner och pynt för fullt haha..
 
M's ena syster hade köpt med sig två grejer till mej från Ullared senast hon var här, och de fick mej att längta ännu mer! Jättefina servetter samt ett fint adventsljus. Hon vet också hur mycket jag tycker om den tiden på året. Gissa om hon fick sig ett gott skratt när jag sa att jag köpt en julskinka i helgen...? Haha!
 

Våra Bästa År

Publicerad 2012-10-31 10:31:35 i Allmänt,

Heej godingar!
 
Va, är det redan onsdag? Veckan bara rusar fram! Ni anar inte hur härligt det var att se Lillan igår igen efter att hon varit borta hela helgen. Hon var lite extra söt också för mormor hade satt upp en liten tofs mitt på huvudet, så det fick faktiskt bli en tofs idag också.
 
Efter att ha varit borta från dagis i två veckor så var inte lämningen så smidig idag. Hon började gråta redan när jag lyfte ur henne ur vagnen och hela vägen in tills ytterkläderna var av. Inte förrän en av hennes fröknar sträckte ut armarna mot henne så slutade hon gråta och tittade nyfiket på barnen. Skönt! Jag hoppas hennes fodrade regnställ kommer idag också som jag köpte till henne förra veckan. Det är lite otympligt att ha extrabyxor under galonisarna, så det ska bli skönt att slippa också.
 
Vad ska mamman hitta på idag då? Det vet jag inte faktiskt. En liten huvudvärk gnager i skallen så det blir nog bara lugnt i soffan tills det är dags att hämta Lillan. Tur att jag har en kopp te och Våra Bästa År som går på tvn just nu!
 
Hoppas ni får en riktigt fin dag!
 

Vinnaren - Kaspersky Internet Security

Publicerad 2012-10-30 20:46:05 i Vinnaren är,

Vad roligt att se att ni var några stycken som ville vara med och tävla! Att skydda sin dator och sina uppgifter är verkligen viktigt, och för det så behövs det ett bra antivirusprogram. Man vet aldrig vem som lurar omkring på nätet! Jag skulle gärna vilja ge vinsten till er allihop eftersom det är nåt som alla borde ha, men det går ju tyvärr inte.
 
GRATTIS LAJNA, du har vunnit en årsanvändning av antivirusprogrammet Kaspersky Internet Security 2013 med motiveringen;
 
"Mina bilder och mitt skolarbete är allra viktigast. Vet inte vad jag skulle gråta över mest, bilder eller om mitt exjobb försvann. Förmodligen bilderna."

Jag har mejlat dej!
 

Den säkrare, enklare lösningen för internetsäkerhet

Kaspersky Internet Security 2013 arbetar bakom kulisserna och levererar en kraftfull skyddsteknik med anti-virus som ser till att du, din dator och dina barn är skyddade mot de senaste och kommande hoten. Tack vare alla automatiska säkerhetsfunktioner i Kaspersky Internet Security 2013 blir det dessutom väldigt enkelt att skydda din dator – så du får ett skydd i världsklass, utan att behöva vara någon säkerhetsexpert.
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela